arsip pikeun

undeuran

Egeomates diwanohkeun ku ngundeur aplikasi atawa produk dipikaresep umum

GaliciaCAD, loba sumber bébas

GaliciaCAD nyaéta situs anu ngahimpun loba bahan mangpaat pikeun rékayasa, surveying jeung budayana. Paling sumberdaya nu aya téh pamakéan bébas atawa haratis, sanajan sababaraha merlukeun kaanggotaan, jeung hiji kaanggotaan taunan 20 euro anu ngawengku hiji CD jeung 8,000 blok. Kedah pikeun anggota, sok ...

Vuze pikeun ngundeur sadaya ... mun piracy

Dina kali ieu hese ngakuan bédana antara kreativitas téhnologis sarta nyalahgunakeun tiasa masihan ieu. Sambungkeun hotline deui di 96 mecenghul, sanajan éta dugi waktu Napster (1999) nalika aya loba ngobrol prakték ieu disebut P2P, pondok pikeun peer-to-peer, protokol di mana ...

A counter Live undeuran Firefox

Kaca ieu boga hiji counter live naon anu lumangsung dina Download Day, sarta nemobongkeun jumlah undeuran, diropéa unggal detik. Ieu endah kumaha ngalir skor anu, waktos aranjeunna ampir juta undeuran dina hurup beureum jeung sabaraha undeuran per menit nu keur ditingalikeun ... 7,681 !!!! ...

Dinten nyaeta Download Poé

Ieu geus disebut nepi ka poé ieu (Juni 17) dimana Google nyangka Mozilla meunang pangajén Guinness keur paling undeuran of Firefox, dina versi 3 na. Ku kituna lamun anjeun geus maké éta, éta waktu nu sae pikeun ningkatkeun ... na lamun anjeun masih mibanda Internet Explorer, sugan waktu nu sae ...

Jieun kotak arah jeung jarak ti koordinat UTM

pos Ieu di respon kana Diego, tina Paraguay ngajadikeun urang patarosan handap: a pelesir ka salam anjeunna ... sababaraha waktu ka tukang ku pilarian yén kungsi datang ngahaja wanting pikeun ramatloka anjeun sarta kuring kapanggih eta pisan menarik, duanana ku lumpat salaku cara entertaining komunikasi ciencia.Yo Anjeun hoyong nanya lamun nyaho sababaraha ...

Ngarobah UTM koordinat kana geografi Excel

Di pos saméméhna kami kungsi ditingalikeun hiji spreadsheet Excel pikeun ngarobah koordinat geografis ka UTM ti lambaran nu kungsi ngawanohkeun Jibril Ortiz. Ayeuna hayu urang nempo alat ieu anu teu ka prosés nu sami dina sabalikna, nyaéta ngabogaan koordinat dina UTM (Universal Traverso Mercator) format na nyaho wewengkon, transforming lintang ...

ekstensi ArcView pikeun 3x

Sanajan ArcView 3x pérsi kolot, geus tetep loba dipaké jadi jauh utamina pikeun pamakéan desktop, bentuk file sanajan keur file bit 16 masih dipaké ku loba program. Salah sahiji kaunggulan nu generasi ieu kapanggih ekstensi fungsionalitas nu nempatkeun handap crutches ...