Hiji tantangan kanggo geofumadores peta hate :)

peta hate
Pikeun maranéhanana anu resep tantangan geospatial dieu asalna inspirasi tina Louis S. Pereiro, penyair Spanyol anu di bari na depresi Dianjurkeun yén kudu mungkin mun peta hate. Muhun, ningali lamun saha ieu wanti 🙂

Mapping

Anu maot jeung
atanapi kadaluwarsa
Kuring nyarita tanpa kuring
na kuring bobo
dina bencana.

Ayeuna kudu mungkin
hacer peta hate
sarta monologues baseuh
tina bak
wengi
decipher.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.