Klik, klik, klik.

PICT0044b 4: 32 am. Naha kuring tetep gawe nepi ka subuh atawa bobo sanajan sajam? tab, esc

4: 33 am. Kami baris tingal lamun aya adrenalin dina kulkas. esc, F1

4: 35 am. Naon chicks éndah, kumaha bobo dina liburan maranéhanana. Berkas, nyalametkeun

4: 36 am. Sumuhun, aya hiji adrénalin, ukuranana wungkul ageung, tapi seueur. Klik katuhu, eureun.

4: 38 am. Bakal stasiun total parantos dilabélan? Rollta ogé ngagentos kabel USB anu unggal waktosna pegat. Berkas, muka

4: 38: 55. Sareng saha anu anjeun bakal ramo monitor? Anjeun teu tiasa ningali beuteung, rambut sinun, rambut atanapi cheto.

4: 39 am. Leuwih hade terus digawé, yén sisi séjén balong anu acan tuang.

4: 39: 17 am. Dimana Francisco J, sobat ti forum Jibril Ortiz, nyumput?

4: 40 am. Kaséhatan! babaturan, geofumaremos engké. Klik, klik, klik ...

2 Jawaban kana "Klik, klik, klik."

  1. Negatif Kuring ngan ukur gaduh manual dicitak anu disarengan ku parabot.

  2. Kuring nempo poto stasiun anjeun katingalina ayeuna teh sokkia set650x Kuring hayang nyaho upami kasaan mah tangtu ngagaduhan pitunjuk anu bisa ngalirkeun abdi salinan tiheula, bakal maju kuring pisan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.