arsip pikeun

topografia

Topografia. peta topographic

Ngawangun garis kontur maké AutoCAD

Sateuacan urang threw anjeunna katingal di ékspor data ka Excel maké Softdesk, ayeuna hayu urang tingali kumaha nyieun garis kontur, prosesna geus disederhanakeun Civil3D tapi biasana boga logika sami keur ngajelaskeun manual heubeul CAD Topografi abdi. 1. Teken ngangkat titik ngangkat I dilakukeun dina ...

Ngalayang egeomates Nopémber 2007

Di dieu aya sababaraha jejer dipikaresep dina mangsa bulan Nopémber: 1. Google Street View kaméra mékanika Popular Kami ngabejaan ngeunaan kaméra nya éta dipaké pikeun ngawangun peta ieu di tingkat jalan ... jeung sababaraha calzones :) 2. Ngarobah koordinat UTM - Geographic Cartesia nawarkeun pungsionalitas alat sangkan conversions ...

Wilujeng sumping di Cartesia Xtrema

Sanggeus sababaraha bulan jauh, Nancy mulih deui ka blog nya Cartesia Xtrema kalawan prakna jero reminds kami tina hiji masalah kacida pentingna: The teu kaampeuh remoteness of akurasi. ... kudu nyetel wates nu nunjukkeun sabaraha jauh maranéhna bisa dianggap ukuran jeung gelar tina precision valid ... Candak katingal, sabab dina hiji ...