Témbongkeun sarta ngarobah payil dwg tina versi béda tina AutoCAD

Biasana lamun urang ngirim masalah file dwg téh biasana versi nu ieu disimpen. Di dieu aya sababaraha cara pikeun ngajawab masalah:

Vérsi anu tina dwg

Ieu teu mungkin pikeun ngaidentipikasi, kantun lantaran file boga extension.dwg atanapi .dxf tapi urang teu nyaho dugi kami coba muka.

Kitu anjeun kedah ngartos yen unggal taun anyar versi AutoCADTapi teu unggal taun boga versi anyar tina file. Tabel di handap nembongkeun versi tina AutoCAD mana file Anjeun meureun neangan diri aya, taun sékrési jeung lamun kapaksa versi anyar.

ngaran resmi sataun pelepasan comments
AutoCAD kana versi AutoCAD 1.0 14 1981 1997 up Unggal Vérsi kungsi dwg format file anyar
AutoCAD 2000 1999 format Dwg taun 2000, nu masih dipake teuing ku parabot GIS diwanohkeun (gvSIG, GIS Manifold, Quantum GIS, mangrupakeun conto program)
AutoCAD 2000i 1999
AutoCAD 2002 2001
AutoCAD 2004 2003 format 2004 bubuka DWG
AutoCAD 2005 2004
AutoCAD 2006 2005
AutoCAD 2007 2006 Bubuka dwg format 2007
AutoCAD 2008 2007
AutoCAD 2009 2008
AutoCAD 2010 2009 Bubuka dwg format 2010
AutoCAD 2011 2010
2011 AutoCAD pikeun Mac 2010 Vérsi munggaran pikeun Mac ti AutoCAD Vérsi 12
AutoCAD 2012 2011
AutoCAD 2013 2012 format 2013 bubuka DWG
AutoCAD 2014 2013 Ieu bakal dibuka dina April 2013, éta ngagunakeun format sarua versi saméméhna.

Mun anjeun ngalamar file a, anjeun kudu ménta anu bakal kituna tetep dina versi samemehna nu urang mastikeun yén urang bisa maca. Bisi, mun urang AutoCAD 2011, urang bisa maca versi DWG 2010 deui; tapi euweuh versi 2012. Anjeun oge bisa ngonpigurasi AutoCAD nyimpen dina versi samemehna sacara standar.

Kumaha pikeun nempo tur ngarobah payil DWG kana versi sejen

Kusabab 2005 AutoDesk DWG TrueView dibuka program, oge salian nempo payil tina versi béda saperti conversions TrueConvert bisa dijieun versi béda nu urang museurkeun.

view autodesk leres

Éta uncomfortable, program instalasi dimimitian tanpa review pra-requisites dugi ka waktos Anjeun nerapkeun lingkungan .NET 4 datang.

Ku kituna teu kudu ngamimitian instalasi tanpa ngamutahirkeun eta hadé. Pikeun ieu kami kudu buka link:

http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=17851

Kudu ati anu program nu miwarang Microsoft pikeun nutup aplikasi dina pamakéan, sakumaha browser nu. Anjeun tiasa Sebutkeun henteu ieu.

A tingali rengse, pikeun ngundeur program TrueView kedah buka link ieu:

http://www.autodesk.com/dwgtrueconvert

Anjeun kudu ngundeur servlet, mangka anjeun kudu milih versi (32 atanapi 64 bit) jeung basa.

view autodesk leres

Sarta eta kabeh. sésana nyaéta pikeun neuleuman trik tina program jeung ngamangpaatkeun.

view autodesk leres

Sanggeus muka file, jeung pilihan DWG ngarobah sésana geus rengse. Vérsi nu dipilih sareng no way milih pilihan dasar sakumaha sistem purges tingkat / gaya henteu kapake atanapi ngareset setelan print.

view autodesk leres

Tangtu, Anjeun ogé bisa ngarobah sababaraha file pikeun meungpeuk.

5 balesan pikeun "Témbongkeun sarta ngarobah payil dwg tina versi béda tina AutoCAD"

  1. Contrairement faite à la publicité:
    Il n'y a konversi aucune possibilité Autocad 14

  2. Kuring mendakan éta mangpaat pisan sareng mempermudah pagawéan

  3. Gracias!
    Kuring disimpen sababaraha poé gawé. Ieu digawé sampurna. Kabéh kuring kungsi ngarobah nyaeta versi lingkungan .NET. Ayeuna maneh nanya ka 4.5 Vérsi .NET. Katingal di link dipasang di Microsoft sarta lengkah.

  4. converter Ieu versi panganyarna versi samemehna saperti 2010, fungsi optimal, hatur nuhun, kanggo alat ieu, nu ngaheéat kami ngabogaan uninstall tur masang versi panganyarna

  5. Baraya, hatur nuhun pikeun pos, tapi teu I disebatkeun yen sadaya hambalan na nalika kuring klik setelan nyebutkeun Setup Initialization sarta tetep aya! teu eureun pikeun ngamimitian laksana, Anjeun meunang gagasan nu bisa ieu lumangsung?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.