Tempo grid iwung / lila di Virtual Bumi

maya Bumi lengkep bisa ditingal dina versi nu sarupa ti Google Earth, tapi teu desktop tapi dina platform web, anu ngamungkinkeun para 3D masang plugin nu ... eta bisa méré saeutik lantaran urang kedah authorize plugin tapi ahirna jalan.

VirtualEarth

Aranjeunna ayeuna parantos nambihan file kml anu ngamungkinkeun anjeun ningali latitude and longitude bolong dina unggal 10 sareng unggal derajat 30.

Sanajan pikeun sababaraha alesan aneh format kml teu cocog sareng Google Earth, mangka teu weleh ditampilkeun nalika loading tina program ieu.

y1pTcqBXnZTBA8d6oU9cW6SX_JJEaEtTjqSf-RprSRPWwvd4OshakxmUrhnkigxV97B4MWUrBP3TyI

Maya Bumi ngabogaan loba pikeun berpungsi dina ieu sabab ukur bisa ningali hiji file 3D dina hiji waktu, sarta balik deui ka normal view 3D kudu tutup jandela teh kusabab aya lapisan kontrol jeung gé ... komo nyempad Google kuat bumi pikeun ngaktipkeun grid kudu ngan dipake "view / grid".

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.