Surge kompetensi teknis ngeunaan Google Earth


"Ku cara kieu, pangguna tiasa milih asal na ciri tina gambar anu anjeunna katampi dina layarna, ayeuna sareng anu kapungkur, kalebet foto-pesawat udara anu dilakukeun ku kapal terbang atanapi peta-peta klasik anu ditarik ku leungeun."

Ieu salah sahiji frasa anu diajukeun ku e-globe dina laporan ku nagara éta, Mangrupa usulana pikeun bersaing sareng Google dina strategi langkung ilmiah ti komersil; 25 nampi pangrojong ti pausahaan ti Spanyol, Prancis, Portugal, Italia, Britania Raya, Bélgia, Walanda, Jérman, Austria, Céko jeung Slovénia, sareng lembaga geografis.

google-earth-los-angeles.jpg

Eta bakal idéal lamun ieu dilumangsungkeun, sareng tiasa gaduh metadata anu nyayogikeun rujukan tina aspék téknis ngeunaan inpormasi anu diterbitkeun; ieu geus mangrupa aspék anu dikritik pisan Google Earth, sabab datana mangrupikeun "sapertos", anu henteu mangrupikeun dosa tapi lamun datang ka data geospatial sumber rujukan, ramalan awal, akurasi sareng relevansi berharga.

Urang gé ningali naon anu lumangsung.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.