Land Galur mangrupa siap dina Oktober

2012 isu Oktober tina Majalah quarterly Galur Land (Vol 24 moal 4) nyaéta sadia haratis download dina kaca Lincoln Institute.

Artikel Artikel nalungtik isu di handap patali jeung pamakéan darat jeung kawijakan pajak:

waragad warisan mancén tur finances pamaréntah lokal
Ditulis ku Richard F. Dye na Tracy M. Gordon
artikel nyokot pangaruh metot, dina kali ieu lamun nagara nawar keur desentralisasi sumberdaya ti tingkat pusat, bari diperlukeun pikeun professionalize manajemén lokal dina isu kaasup kamampuhan pikeun endeudameinto.

Sarta esque mancén pamaréntah kota boga tingkat low tina waragad alatan loba pamaréntah ieu teu ditangtayungan dana cukup pikeun nutupan Liabilities dihasilkeun unggal taun. Mémang, ayeuna pamaréntah nginjeum mayar buruh jasa lumangsung sarta mindahkeun beungbeurat ka taxpayers hareup.

Tungtungna, nalika kaayaan geus euweuh daya, anu dianteurkeun, dina beungkeut anu kotamadya ulah manggihan naon nu kudu ... na di loba kasus geus ampir nyita nransper.

konservasi kreatif: Reflections dina cara maju
Ditulis ku Bob Bendick
Tangtangan konservasi payun ngalawan sagala odds na kawas eta atanapi henteu, nya éta nyieun hareup pikeun kapentingan urang, dumasar hormat jeung pamahaman nilai béda alam di beuki loba tempat Amérika Sarikat.

Parobahan guna lahan sarta pertumbuhan ékonomi di Cina
Canfei Anjeunna, Zhiji Huang na Weikai Wang
Ti palaksanaan reformasi ekonomi na, Cina geus dituturkeun model tumuwuh dumasar kana daya intensif dina taneuh ngagambarkeun peran decisive di sustaining pertumbuhan ékonomi gancang. Di Cina, taneuh anu teu ukur hasil tumuwuhna ékonomi, tapi ogé ngajalankeun faktor maranéhanana.

Lengkah ngaluarkeun ogé presents eusi nu sejenna, diantara nu buku anyar: Dijieun Pikeun Leumpang: dénsitas jeung bentuk lingkungan nu.

Ngundeur majalah dieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.