arsip pikeun

cadastre

Kumaha nu Pajak Harta di nagara 27 sakuliah dunya

Kertas ku Ignacio Lagarda Lagarda, grafik mintonkeun hubungan ngeunaan PDB pajeg harta di Amérika Latin. Contextualizing Mexico ngeunaan dunya, urang tingali yen pajeg ieu bener henteu sakumaha wawakil sakumaha dibandingkeun nagara séjén. Urang nempo yén Kosta Rika, Panama, Bolivia, El ...

Systems Émbaran geografis: 30 video atikan

Kecap sistem informasi Pidio
geolocation intrinsik ampir sagalana wé, maké alat éléktronik, geus dijieun masalah SIG téh beuki urgent pikeun diimplementasikeun. taun 30 katukang, omongan hiji koordinat, jalur atawa peta éta hiji hal henteu langsung. Dipaké ukur ku spesialis di Biologi Kelautan sarta Akuatik atanapi wisatawan anu teu bisa ngalakukeun tanpa ...

Bubuka, panyiri na theming file salah .shp kalawan Microstation V8i

Dina artikel ieu kami baris nempo kumaha carana muka, theming jeung labél file SHP maké Microstation V8i, sakumaha gawéna kalayan Bentley Peta. Sanajan file nu kolot 16 bit heubeul salaku sababaraha -muchas- tina hileud abu abdi, éta bisa dilawan nu neruskeun dipaké dina kontéks geospatial urang. Ieu jelas yén kriteria ieu dilarapkeun ka objék vektor numbu ...

2014 - konteks singket prediksi Geo

waktos nutup dieu geus datangna, sarta sakumaha dina custom jalma siklus taunan nutup, abdi ngantep sababaraha garis tina naon bisa kami nyangka di 2014. Lajeng urang gé ngobrol leuwih tapi ayeuna, éta taun ka tukang: kawas élmu séjén, dina tren kami anu ditetepkeun ku bunderan ...