BAB 7: sipat objék

Unggal obyek ngandung sababaraha pasipatan anu nangtukeun eta, ti ciri geometric na, kayaning panjang na atawa radius, mun posisi dina pesawat Cartesian sahiji titik konci, antara séjén. AutoCAD nawarkeun tilu cara nu bisa nempo sipat objék komo ngaropéa aranjeunna. Sanajan ieu téh mangrupa masalah nu urang balik di leuwih jéntré di handap.

Aya opat sipat hususna kedah parios ka dieu unggal waktu urang geus diajarkeun kumaha carana nyieun objék basajan tur sanyawa. Sipat ieu biasana dilarapkeun ngagunakeun metoda nyusun gambar layered, anu diajar di 22 surah, kumaha oge, bisa ogé dilarapkeun ka objék individual, distinguishing aranjeunna utamana. Sipat ieu kaasup warna, jenis garis, ketebalan garis tur transparansi.

Ku kituna, nurutkeun ka Huni salajengna dina kaunggulan tina henteu nerapkeun pasipatan pikeun objék individual tapi hiji dikelompokeun layered, tingali kumaha robahna warna, jenis garis, ketebalan sarta transparansi objék digambar.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.