BAB 3: Hijian AND koordinat

Urang parantos didadarkeun yén ku Autocad urang tiasa ngadamel gambar anu tipena seueur pisan pisan pisan tina rencana arsitéktur wangunan anu saé, nepi ka gambar potongan mesin salami sakumaha anu jam. Ieu ditumpukeun masalah unit pangukuran anu butuh unggal gambar atanapi anu sanésna. Samentara peta tiasa gaduh unit unit méter, atanapi kilométer gumantung kana kasus na, jumlah leutik tiasa miliméter, komo kasapuluh ti miliméter. Kahareupna kami kabeh terang yen aya sababaraha jinis unit ukuranana, upamana séntiméter sarta inci. Di sisi anu sanésna, inci tiasa ditingalikeun dina format decimal, contona 3.5 "najan ogé bisa ditingali dina format fractional, sapertos 3 ½". Sudut-sudut, anu sanésna, tiasa dikantélasikeun salaku perdana angin (25.5 °), atanapi di derajat menit sareng detik (25 ° 30 ').

Sadaya ieu nyorong urang nganggap sababaraha Konvénsi anu ngamungkinkeun urang pikeun digawe sareng unit ukur sareng pormat luyu pikeun tiap gambar. Dina bab saterusna urang tingali kumaha milih format unit pengukuran sareng akurasi maranéhanana. Mertimbangkeun pikeun ayeuna kumaha masalah masalah nu aya di Autocad.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.