GPS dina Android, SuperSurv mangrupakeun GIS alternatif hébat

GPS on supersurv androidSuperSurv mangrupakeun alat anu dikembangkeun, utamana kanggo GPS di Android, sabagé aplikasi nu ngahijikeun fungsi GIS sareng anu anjeun tiasa nangkep data dina widang epektip sareng ékonomis.

GPS dina Android

Versi anyar, SuperSurv 3 ngarobah hubunganana kana koleker, mibanda geolokasi, tampilan peta, pamundut, ukuran, sareng tracking jalur.

Interestingta metot yén data tiasa disimpen dina format file format (SHP) sareng GEO, anu mangrupikeun format Supergeo proprietary; urang dikaitkeun kana sababaraha dinten ka tukang. Kalayan fungsi GPS anjeun tiasa nyimpen ruteu.

Naon anu bisa dipigawé ku SuperSurv 3

  • Ngumpulkeun data gancang dina format titik, garis sareng poligon
  • Nembongkeun data spasial dina sistem koordinat global
  • Jieun jeung ngatur ruteu
  • Ngaksés data tina SuperGIS Server
  • Taroskeun jeung ngukur peta ngagunakeun alat GIS
  • Tingali lokasi sareng arah anu sanés-waktos ayeuna
  • Paké peta dipegatkeun, dina shp, format GEO sareng inpormasi sindangan dina file extension sgt
  • Paké kanyataanana ngagedekeun pikeun nunjukkeun posisi jalur
  • Ngamangpaatkeun fitur GPS dina Android

Mangpaat SuperSurv 3

Téknis lapangan, boh pikeun tujuan cadastre sareng ngulik lingkungan tiasa ngamangpaatkeun moto inpormasi ngaliwatan GPS atanapi ngabéréskeun gratis dina layar. Anjeun tiasa mareuman, hurungkeun sareng milih lapisan pikeun milih tempat data bakal disimpen. Pikeun mempermudah pendataan, metot yén unggal lapisan tiasa gaduh méja anu parantos atribut téksna sareng téks, angka, tanggal, waktos, koordinat jeung sajabana.

Ngarojong koordinat global dina format geografis. Sipat E-compass ngidinan Anjeun pikeun maluruh kursus di peta; supados pamaké tiasa ningali bar status tina pasipatan anu ayeuna sareng milari rute anu diliwatan.

Sajaba ti éta, pungsi kaméra héndsét, nyaéta naha smartphone atanapi tablet, tiasa disimpen georeferenced.

Pangwangunan data henteu ukur dina raréktor vektor sareng raster, tapi ogé nganggo jasa nganggo jasa peta wéb. Parobahan antara data tina jasa sareng batur ... rada maju dina hal pungsionalitas sareng kagunaanna.

supersurv

Sarta pamustunganana, kanggo gampang gampang ngedepan, éta manéh anu nyiptakeun proyék anyar éta ngagunakeun karakteristik anu pamasana digunakeun pikeun nedunan lingkungan anu sanés sanggup ngonpigurasikeun sadayana deui. Fitur séjén anu keunana kagunaan nyaéta pengelolaan lapisan, anu tiasa diimbulkeun dina urutan anu sanés, kalayan opsi pikeun transparansi anu mastikeun manéh langkung ti hiji lapisan dina waktos anu sareng.

Pondokna, pangalusna pikeun GPS di Android.

Sabaraha patut SuperSurv?

Biasana lisénsi ieu aya dina dollar 200, kanggo pasar ZatocaConnect anu nyarios basa Spanyol tiasa nawiskeun diskon husus.

Inpo leuwih:

SuperGeo

Menta cutatan nu harga husus

ZatocaConnect

3 Balesanna kana "GPS on Android, SuperSurv mangrupakeun alternatif GIS anu hébat"

  1. Kuring manggihan eta pisan menarik, tapi kuring teu bisa ngunduhnana tina situs supergeo. Someta tempat sanés ????

    Wasalam
    SBR

  2. punten artikel anu istiméwa pikeun ngirim kuring inpormasi lengkep
    Wasalam
    fabian yanez

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.