Skrill - alternatif pikeun PayPal

kamajuan téhnologis geus diaktipkeun manusa pikeun komunikasi ti mana, sarta nurutkeun kaahlian atawa profesi maranéhanana bisa nawarkeun sagala rupa layanan dina platform kawas freelancer, Workana atawa FiverNu dipibanda sekutu dina watesan narima jeung ngirim pangmayaran liwat métode béda. artikel ieu bakal ngajelaskeun kumaha sabab tiasa dianggo dua peron ngirim jeung narima pangmayaran pakait kaca web freelancerTur bisa nangtukeun kaunggulan jeung kalemahan.

Paypal mangrupakeun salah sahiji raksasa dina watesan prosesor mayar (ngirim jeung narima duit éléktronik), mangka loba dipaké dina sagala jinis urus atanapi sektor ékonomi, sarta popularitasnya geus risen ku cara ngalikeun freelancer sakuliah dunya, nya ditarima wae sakumaha mayar ampir kabeh nagara jeung usaha.

Skrill emerges salaku alternatif pikeun PayPal dina 2001 sataun, baheulana kawanoh salaku MoneyBookers, nyaéta pisan basajan ngagunakeun platform, panganteur seep ramah tur teu ngidinan pamaké pikeun sono kaluar dina kaca nyobian maluruh sababaraha fungsi. Mun teu remen dipake PC Anjeun tiasa ngundeur aplikasi kana handphone lengkep bébas, sarta aksés ka sadaya fungsi salaku dina ramatloka kudu.

Dina raraga nyieun babandinganana antara dua padika pembayaran kami ngajelaskeun kaayaan nu eta geus narima hiji aplikasi pakasaban pikeun proyék di wewengkon Systems Émbaran Geographic, husus, kreasi sababaraha peta ngandung émbaran olahan Gambar satelit sarta hiji laporan analisis unggal sahiji produk; ti pemborong keur proyék ieu nyadiakeun jumlah USD $ 2.000,00, bisa disimpen dina akun tina platform pagawean leupas jeung tujuan kaamanan pembayaran block, teras ka ngalengkepan pakasaban satisfactorily, duit pagawe, anu kudu sababaraha pilihan pangsiun, sarta dina nu maranéhna bisa migunakeun PayPal na Skrill dileupaskeun.

platform ngabandingkeun kana hal hypothetical

jieun rekening

  • PayPal: Nyieun hiji akun téh gampang tur prosés bébas, masalah manifests sorangan di pariksa, supaya akun diverifikasi kudu pakait sareng kartu kiridit lamun teu boga salah, PayPal nyadiakeun wates pamakean sahiji akun tur jumlahna duanana bulanan na mundur taunan. proses ieu biasana dicokot 24 kana jam 48. Sajaba ti éta, aya larangan sejen, ngan ngarojong jenis 20 tina koin na numutkeun tempat eta dijieun akun eta, waragad rupa-rupa, lamun gerak ti country're iinditan anjeun teu bisa ngarobah alamat anjeun, nyandak dicatet yén aya sababaraha larangan jeung waragad keur dipake dina unggal nagara.
  • Skrill: Nyieun rekening téh sagampil nu panggampangna tur haratis, teu merlukeun verifikasi gaul kartu kiridit, tapi hiji resi pembayaran sarta layanan idéntifikasi, proses ieu nyokot jam 24 atanapi kirang. Anjeun tiasa muka akun dina sadaya nagara, sabab narima jenis 40 tina koin, jadi aya euweuh keterbatasan pamakéan, sakumaha lokasi.

Anjeun tiasa nambahkeun saloba rekening bank di currencies moderator, mangga nu teu kasus kalawan PayPal anu ngamungkinkeun ngan hiji akun pribadi sarta bisnis, oge bisa ngarobah kasaimbangan tina criptomonedas akun (bitcoin tunai, bitcoin, ethereum Palasik, ethereum, litecoin na 0x) dina panganteur sarua Skrill.

Komisi jeung waragad

  • PayPal: The komisi nu rada luhur, dumasar kana conto urang ngitung handap: lamun nasabah merlukeun ngirim 2.000 $ fee éta lumaku per kiriman anu 5,14% + 0,30 $, nyaéta 108,3 $, total jalma bakal nampa 1.891,7 $. Lamun hayang nampa jumlah pinuh, jalma kudu ngirimkeun 2.114,48 2.000 pikeun nampa $.

Salaku jumlah komisi nu jadi luhur, para karyawan kedah milih ngecas jumlah pinuh ku gawe, sabab lamun pangmayaran parsial dijieun, unggal waktu prosés nu geus réngsé laju ieu 5,14 0.30 + $ bakal ditagihkeun. fee Ieu ogé variasina luyu nagara asalna (contona, pikeun ngirim bayaran ka Brazil fee éta téh $ 7.4 0,50% +).

Lamun hayang nyieun hiji konversi mata uang dina mangsa narima atawa ngirim, nu boga muatan nu 3,5% dina jumlah.

PayPal jalan handapeun dua konsep, (jumlahna net na jumlahna kasar), jadi kudu tumut kana akun bédana antara dua, nalika agreeing nu ngirim jeung narima dana. Jumlah net hiji nu asalna nalika kontraktor nu nganggap komisi (dina hal ieu jumlah net nya 2.114,48, meh nepi ka para karyawan 2.000 $ pinuh), jumlah kotor, geus narima tanpa komisi panutup kaserang PayPal hartina pagawe nu datang dina pinuh 1.891,7 $.

  • Skrill: Waragad pikeun narima duit téh null ie 0%, ie, contona kieu, lamun Dunungan jeung pagawe teh mutuskeun pikeun ngagunakeun padika pembayaran ieu, pagawe bakal nampa $ 2.000 gembleng tanpa ngurangan jumlah komisi. Dina kasus kaserang, persentase komisi téh 1,45%, ie, kontraktor nu kudu nambahan leuwih ti $ 29 pamayaran Anjeun, nu bakal janten $ 85,48 iwal nu PayPal Komisi.

associating rekening

Upami anjeun hoyong pikeun nambahkeun duit ti:

  • transfer bank 0%
  • Bitcoin, Neteller, Klarna, Paysafe tunai, Trustlv: komisi 1%
  • Card kiridit Amérika Express, Diners, MasterCard, Visa, kartu paysafe: komisi 1%

Ngaleupaskeun komisi téh:

  • Euro: euro 5,50
  • Visa: 7,50%
  • Swift: euro 5,50

Mun rék ngarobah mata uang nu narima sejen, mangka boga muatan% komisi 3,99 nurutkeun itungan.

con Skrill anjeun bisa jadi kudu kartu debit, nu jumlahna dileler nalika akun nu ngaleuwihan $ 3000 lamun ieu kajadian janten anggota VIP (Perunggu, Silver, Emas atanapi Inten). fee aplikasi anjeun eur 10 na 24 mun 48 isu antara jam, narima maksimum 7 poé berpungsi. Waragad pikeun ukar anu 2,49% keur pamaké biasa, pikeun konsumén VIP téh 1,75%.

Waragad pikeun pamakéan kartu ieu téh null, sarta pikeun mundur ti ATM lamun boga hiji parunggu akun nyaeta 1,90%, upami anjeun klien VIP Silver, Golden atanapi Inten henteu komisi persentase ditarikna, wates ditarikna nyaeta 900 5000 $ keur $ gumantung kana jenis ti akun. Éta idéal pikeun jalma anu balanja online.

Skrill, nyokot undak ka hareup, jeung lawang meuli jeung ngajual criptomonedas, waragad rupa-rupa gumantung kana mata uang anjeun gaduh dina akun anjeun, contona, lamun akun nu boga dana dina dollar atawa euro na hayang ngarobah ka criptomonedas, Komisi nu beuli atawa diobral téh 1,50% keur komisi currencies sejenna nyaeta 3% promotes pamakéan judi, jadi metoda ieu pembayaran ditarima di ampir kabéh bookmakers na casinos online.

pikeun kaamanan

  • PayPal: Kaamanan akun pisan luhur, upami aya naon kasalahan jeung kontraktor keur transaksi pamayaran, ngirim duit ka jalma séjén atawa arah salah, anjeun tiasa ningali mana duit geus Isro jeung pamundut reimbursement ti pausahaan. kaayaan sejen nyaeta lamun nyangka gerakan akun PayPal anu proceeds ilegal nutup akun. Sarta salajengna dibuka hiji prosés panalungtikan sarta freezes dana pikeun nangtukeun sumberna.
  • Skrill: mertahankeun hiji kawijakan moal babagi data nasabah ka sudagar wae, di sisi nu geus aman, saperti anu diperlukeun pikeun mayar ngan email sareng kecap akses Anjeun. Pikeun ngajaga akun aman, sabab panghasilan tina PC atanapi aplikasi mobile, anjeun tiasa ngaktipkeun auténtikasi dua-faktor nu dibangkitkeun kodeu liwat Google Authenticator ngakses ti sagala lokasi atawa alat aman. Aya ogé program tunai potongan harga pikeun maranéhanana konsumén maké program kaamanan auténtikasi dina dua hambalan.

The layanan palanggan ngaleuwihan halangan basa 12, kawas na muka jam 24 7 jam on weekdays.

Salaku bisa ditempo, unggal boga kaunggulan jeung kalemahan pamakean, pamaké anu keur ngartikeun naon tujuan akun anjeun, ti dinya eta mutuskeun nu pangalusna fits pangabutuh anjeun, dina hal ieu Skrill Éta alternatif alus keur jalma anu aya di dunya freelancer sarta merlukeun pangmayaran konstanta sarta nyingkahan ngurangan panghasilan fee bari teu sakumaha populér kawas tumuwuh dina taun panganyarna geus gancangan. PayPal bakal tetep salah sahiji metodeu nu pang populerna, geus earned ngaliwatan taun, anu percaya konsumén na kitu, sual waragad bisa jadi rada kaleuleuwihan pikeun sababaraha pamaké.

nyobaan Skrill.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.