Basajan GIS Software: GIS ku $ 25 klien tur Web server pikeun $ 100

Kiwari kami cicing pamandangan menarik, nu software lebet sareng proprietary narajang sakaligus nyumbang kana industri dina kaayaan saing beuki saimbang. Bisa oge ku masalah geospatial nyaeta salah sahiji widang dimana sumber anu sumber laleur sapertos langkung jiga sakumaha lisénsi non-gratis; Tapi, saencan dua ekstrim ieu pasar muncul kanggo jalma anu henteu daék indit pikeun buka, tapi anu henteu tiasa mayar biaya tina popularized privative. Ieu sofwér béaya rendah.

Kuring mah sok parantos ngahubungkeun solusi ieu, sabab ku cara panasaran, aranjeunna gaduh Ecological metot. Ti anu anu kuring paling resep waé aya Manifold GIS, dinten ieu kuring katingal santén di GIS Software Simple, hiji aplikasi anu gaduh sababaraha fitur anu narik tahu sareng ngaevaluasi.

Kumaha basajan na? Software GIS sederhana

Software GIS sederhana (SGS) nyadiakeun réspon gawé ti dua bagian, anu sanes desktop konvensional, tapi anu kolaborasi, ngaliwatan hiji server anu ogé tiasa masihan layanan WMS (OGC Standard). Tagihanna metot nyaéta, sabab anu SGS nyadiakeun kamampuhan pikeun moto, nyimpen, ngamanipulasi, nganalisis sareng nampilkeun data spasial jeung geografi; ngagabungkeun kamampuhan sareng kakawasaan database tradisional.

Usul ti SGS janten software anu gampang dina nganggo, ku kurva learning pondok sareng kesederhanaan GIS sareng solusi anu ukur hargana 25 dollar. Loba anu Basisir Software GIS Basajan pisan jiga naon digunakeunana parabot gratis sareng proprietary lianna; sugan hal anu istiméwa ngeunaan solusi ieu nyaeta kagunaannya, dina cara pangbasajanna naon anu paling merlukeun pamaké, tanpa komplikasi sawatara tombol sareng plugins. Software GIS sederhana henteu ngan mroduksi sareng nampilkeun peta, tapi diitung (sareng ieu sigana intuitif kanggo kami) sareng kamampuan analitik pikeun ngabéréskeun masalah anu-hal dumasar kana hubungan spasial antara objék

Kuring parantos didownload versi percobaan, sareng cobian unduh lapisan data OSM ti UTAH. Parantos ngolah ngeunaan 10 menit, dimana éta langkung lami nyaéta lapisan jalan, tapi kusabab kuring parantos naroskeun dumasar kana geocode. Éta sigana kuring anu pikaresepeun, anu kuring parantos hoyong aranjeunna ngadamel aplikasi anu sanés, sabab dina tungtungna éta parantos nurunkeun sadayana dasar kaayaan ieu, parantos ngalaksanakeun fungsionalitas konstruksi topologi sareng pembubaran pikeun konversi data ka lapisan shp. Kalayan sababaraha VBA ngedit sobat kuring «filiblue»Parantos ngadamel pangaluyuan pikeun ngunduh pangkalan Open Street Map di Bogotá sareng ... salaku balad urang, Bombazo!

Ditémbongkeun saperti, ti dieu anjeun tiasa ngundeur lapisan shp of Open Street Map of Bogotá, diantara koordinat -74.343, 4.536; -73.903,4.813.

Jujur sakedik satengah jam nu kuring dedicated.

Cai mibanda rada kesederhanaan dina nganalisis pilarian anu disaring, kanggo aplikasi ngetik geomarketing. Kapasitas nu disebut 'analysis deukeutan' tina software ieu tiasa dicandak kauntungan pisan ku hiji pausahaan infrastruktur anu ngalaksanakeun ngulik ngawangun jalan supaya nangtukeun tempat anu mungkin mangaruhan. Anjeun tiasa ngintegrasikeun data GPS pikeun ningalikeun inpormasi lokasi sacara real waktu atanapi méré routing sareng inpormasi pituduh ti software.

The pemetaan peta rada ditarima, praktis, dipikir naon anu pamustunganana ditéang nepikeun ideu.

Simple GIS Client - Desktop GIS Software

Ngarojong data véktor tipe Shapefiles, GIS Lapisan Grafika Basajan, DXF, GIS Server Véktor Basajan, Lapisan Acara sareng spreadsheets sareng database mana wae via konektor ODBC. Editiondisi tipe CAD cukup praktis, nuju paréntah umum sapertos offset, motong, fillet, split, sareng efisiensi dina nambahkeun atawa ngaleupaskeun hucu, bolaykeun / redo anu henteu maéhan mémori, sanajan ngalakonan tugas beurat, cogo support for kursus-kursus sareng jarak, sarta snap hanca. Ringkesanana, kapasitas na rohangan ngédit kacukupan.

Ti anu heran, édisi file bentuk dina modeu multiuser. Anggo yén ieu mangrupikeun file kolot sareng katerbatasan bit-16 bit na, anu didadarkeun ka kami salaku standar de facto ti anu parantos hésé hésé bolaykeun saatos langkung 20 taun.

Dina hal pamayaran raster, nyertakeun BMP, Jpeg, Tiff, Jpeg 2000, MrSid, GIS MRI Basajan (gambar resolusi multi), Basajan GIS Server Gambar Lapisan, WMS sareng nembe ngawengku wiling WMS (WMTS)

Klien GIS basajan jalan dina Microsoft Windows. Mibanda kakuatan, cahya sareng kagunaan pikeun jalan dijalankeun pikeun aplikasi sofwér GIS desktop. Upami anjeun hoyong nganggo waé atanapi pituduh, anjeun tiasa dijalankeun dina tablet anu ngarojong jandéla. Makesta nyiptakeun fungsi umum tina peta tematik, sét Pilihan, nyaring, spasial sareng pamariksaan pamariksaan, ngedit sareng nempo payil .shp dina modeu multiuser, boga fungsi ngedit maju, produksi peta, geocoding, routing, antara séjén. Kuring manggihan kabisa impressive pikeun ngundeur sakabeh set Data Peta Street, contona kaayaan sakabeh Amérika Sarikat, sareng geocoding jeung nagara atanapi ku Zipcode.

Anjeun tiasa nyiptakeun peta jalan di wincikan geocod sareng lengkep rutable ngagunakeun ukur sababaraha klik. Containsta ogé ngandung seueur parabot geoprocessing tina wengkuan anu narik metot, ku sanggup ngaropea softwarena nganggo Visual Basic pikeun Aplicatons (VBA).

Ngahasilkeun kaluaran kualitas anu ditarima anu tiasa dicitak langsung atanapi ditempokeun dina format grafis anu umum kanggo dianggo kana paket software anu sanés.

Basajan GIS Server - software pemetaan GIS

Dibikeun butuh babagi data GIS liwat jaringan, lokal, broadband atanapi Internet, GIS Server Basajan nyaéta server Microsoft Windows anu nganggo TCP / IP sareng ngandung Web server anu mandiri anu tiasa ngaladénan data vektor sareng / atanapi rasterized ka klien GIS liwat jaringan data atanapi masihan layanan buka geospatial pemetaan wéb (WMS). Versi anyar Server masihan anjeun tiasa nyandak peta anu badé nganggo Basisir GIS Basajan sareng nyebarkeun éta WMS ku cara basajan pisan.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngawula ka data sareng ngonpigurasi auténtikasi SSL. Anjeun tiasa waé ogé tiasa nyambungkeun éta kana AVL (Automated Location Vehicle) ngaliwatan plugin pikeun control liwat GPS jauh.

Kacindekan, Simple GIS Software, najan alat anu panduan pikeun pamaké Amérika Kalér boga poténsi anu metot salaku solusi béaya rendah. Pikeun dollar 25 I ekspektasi kirang; dina pendapat abdi mah mangrupakeun software nganggo kamampuhan klien-server, sareng kamampuan anu cukup

Waktos bisaeun sabaraha jauh eta évolusi.

Ieu situs sahiji Basajan Software GIS. Pikeun inpormasi husus ngeunaan Basisir GIS Basajan, pencet di dieu. Upami anjeun hoyong anu nganggo about Simple GIS Server, pencet di dieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.