Sinfogeo: kursus jarak GIS

Saeutik pisan kali urang ningali tawaran di daérah SIG sapertos anu ditawarkeun ku Sinfogeo. Kasempetan éta sanés ngan ukur pikeun diajar tapi pikeun jalma anu khusus, anu tiasa nuturkeun murid online sareng ngawangun manual latihan.

kursus SIG

Kusabab aranjeunna online, aranjeunna tiasa dicandak ti mana waé di dunya, sanaos éta ogé sayogi langsung (di Spanyol). Aranjeunna henteu gratis, henteu nanaon dina kahirupan ieu, tapi tiasa diterapkeun kana diskon:

  • Keur boga pagawean,
  • keur murid
  • bonus tina tripartite Yayasan.
  • 5 Grup gedé tina jalma
  • Sanggeus dilaksanakeun tangtu kalawan Sinfogeo 

Di dieu aya sababaraha kursus di téhnologi informasi:

Systems Émbaran Geographic umum

software bébas

  • tangtu GvSIG
  • tangtu Sextant

software non-gratis

ngembangkeun proyék GIS

kursus SIG Di sagigireun éta, aya jinis kursus sanés dina élmu komputer sacara umum sareng Software Gratis. Sababaraha kalebet dukungan milarian padamelan sareng promosi tabungan ngalangkungan panggunaan perangkat lunak gratis.

Lumayan tempo yén AutoCAD, Microstation, ArcGIS, gvSIG, sextant na Geomedia ieu kaasup nu jarang geus katempo anu sipatna di versi maya ... na Spanyol.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.