Sinfogeo: kursus jarak GIS

Jarang kami geus katempo tawaran di wewengkon GIS sakumaha nu nawaran Sinfogeo. kasempetan teu ukur pikeun neuleuman tapi mun spesialis anu tiasa lagu siswa jeung ngawangun manual latihan online.

kursus SIG

Keur online bisa dicokot ti mana di dunya, sanajan maranehna oge sadia di kelas (dina Spanyol). Éta henteu haratis, euweuh dina kahirupan ieu, tapi diskon bisa dilarapkeun ka:

  • Keur boga pagawean,
  • keur murid
  • bonus tina tripartite Yayasan.
  • 5 Grup gedé tina jalma
  • Sanggeus dilaksanakeun tangtu kalawan Sinfogeo

Di dieu aya sababaraha kursus di téhnologi informasi:

Systems Émbaran Geographic umum

software bébas

  • tangtu GvSIG
  • tangtu Sextant

software non-gratis

ngembangkeun proyék GIS

kursus SIG Di sagigireun aya kursus séjén dina elmu komputer sacara umum tur Free Software. Sababaraha kaasup rojongan pikeun nyungsi pagawean jeung ngamajukeun tabungan ku ngagunakeun software bébas.

Lumayan tempo yén AutoCAD, Microstation, ArcGIS, gvSIG, sextant na Geomedia ieu kaasup nu jarang geus katempo anu sipatna di versi maya ... na Spanyol.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.