arsip pikeun

shp

GvSIG 2, tayangan munggaran

Dina tangtu urang mutuskeun pikeun nyobaan versi anyar tina GvSIG yén sanajan teu acan ngadéklarasikeun stabil, Anjeun bisa ngundeur béda ngawangun ningali naon kajadian. Kuring diundeur di 1214, komo ngaharepkeun ngabuktikeun titik fungsionalitas symbology jeung garis ayeuna mah sakumaha anu ceuk xurxo tétéla kuring gé kudu nyobaan éta ...

peta Impor shp mun Microstation

Candak kasus: Kuring boga lapisan nu ngandung ArcView desa jurisdictions dina format bentukna aréa tur ngimpor kana kahayang Microstation Geographics. Hayu urang tingali kumaha: Impor vektor ieu perlu muka hiji proyék di Microstation Geographics, dina hal ieu kuring boga hiji nyambung ka database Aksés via ODBC ....

Milih hiji GIS aplikasi

Di dieu nyaeta titik grafik sahiji seminar panungtungan I ngajar (haratis) ka sakelompok jalma kalawan niat alus tapi teu boga duit pikeun investasi. Di antara jejer dibahas maranéhanana enriching jeung anu sakumaha ongkos ngalakukeun hal eta kalawan platform béda. Urang ogé dikaitkeun kaunggulan jeung kalemahan tina aplikasi ieu sarta sababaraha ...

Sabaraha lami Anjeun salamet dina file bentukna?

Pikeun masihan Teu sangka dina format AXF ieu diganti ESRI bentukna file; tapi rada eta behaves salaku geodatabase pikeun ArcPad, ESRI implying anu keukeuh dina nyieun urang sangsara kalawan format shp. The kelemahan sahiji format masalah shp nyaeta umur na, pikeun nyimpen data tabular anjeun ...

Ngundeur cadar UTM grid 1: 50,000 nagara anjeun

Daun 1: 50,000 anu ogé dipikawanoh dina pemetaan loba nagara mimitina anu diwangun kalayan Datum NAD27 pikeun Amérika. Dina hal ieu kuring dihasilkeun di WGS84; Ieu lepat mun percanten proyéksi nu bisa robah ukur keur mindahkeun vektor a sakumaha sababaraha urang biasa wewengkon leutik. Lamun inget, tadi anjeunna ngalaman Isro up ...