arsip pikeun

shp

Carita wirausaha. Geopois.com

Dina édisi ka 6 Majalah Twingeo ieu kami muka bagian anu khusus pikeun wirausaha, waktos ieu giliran Javier Gabás Jiménez, anu parantos dikontak ku Geofumadas dina kasempetan anu sanés pikeun jasa sareng kasempetan anu ditawarkeun ka masarakat GEO. Hatur nuhun kana pangrojong sareng pangjurung komunitas GEO, kami tiasa nyusun rencana kami ...

Transformasi data spasial Online!

MyGeodata mangrupikeun layanan online anu luar biasa anu dimungkinkeun pikeun ngarobah data geospasial, kalayan format CAD, GIS sareng Raster anu béda, kana sistem proyéksi sareng rujukan anu béda. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan kedah unggah file, atanapi nunjukkeun url dimana éta disimpen. File na tiasa diunggah hiji-hiji, atanapi ...

Bubuka, panyiri na theming file salah .shp kalawan Microstation V8i

Dina tulisan ieu urang bakal ningali kumaha muka, téma sareng labél file shp nganggo Microstation V8i, sami waé sareng Peta Bentley. Sanaos aranjeunna file 16-bit kuno, lami sapertos-seueur- tina abu kuring, teu bisa dihindari yén aranjeunna tetep dianggo dina kontéks geospasial urang. Tangtosna, kriteria ieu lumaku pikeun objék vektor numbu ...

Konverter online gratis kanggo data GIS - CAD sareng Raster

gis CAD converter
MyGeodata Converter nyaéta layanan Internét anu ngagampangkeun konvérsi data antara format anu béda. Pikeun ayeuna jasa mikawanoh 22 format input vektor: ESRI Shapefile Arc / Info Binary Coverage Arc / Info .E00 (ASCII) Coverage Microstation DGN (Versi 7) MapInfo File Comma Separated Value (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sénsus US ...

CartoDB, anu pangalusna pikeun nyieun peta online

peta postgis
CartoDB mangrupikeun aplikasi paling pikaresepeun anu dikembangkeun pikeun nyiptakeun peta online anu warna-warni dina waktos anu singget. Dipasang dina PostGIS sareng PostgreSQL, siap dianggo, éta mangrupikeun anu pangsaéna anu kuring kantos tingali ... sareng éta mangrupikeun inisiatif asalna Hispanik, nambihan nilai. Format anu didukung Kusabab éta mangrupikeun pamekaran anu fokus ...

OkMap, anu pangalusna pikeun nyieun jeung peta édit GPS. FREE

peta GPS
OkMap panginten mangrupikeun salah sahiji program anu paling mantep pikeun ngawangun, ngédit sareng ngatur peta GPS. Sareng atribut na anu paling penting: Éta Gratis. Sadaya urang parantos hiji dinten ningali kabutuhan pikeun ngonpigurasikeun peta, georea gambar, unggah file bentuk atanapi kml ka GPS Garmin. Tugas sapertos kieu nyaéta ...

SuperGIS Desktop, sababaraha babandinganana ...

SuperGIS mangrupikeun bagian tina modél Supergeo anu kuring carioskeun sababaraha dinten ka pengker, kalayan hasil anu saé di buana Asia. Saatos nguji éta, ieu sababaraha kesan anu kuring candak. Sacara umum, éta ngalakukeun ampir naon waé program saingan anu sanés. Éta ngan ukur tiasa dijalankeun dina Windows, panginten dikembangkeun dina C ++, kanggo ...

Posify, murah, GPS centimeter préparasi handap

Produk ieu nembe dipidangkeun dina Konperénsi Pangguna ESRI di Spanyol, ngan ukur minggu kamari sareng ieu salajengna aranjeunna bakal aya di TopCart di Madrid. Éta mangrupikeun sistem GPS sareng sistem pangukuran anu ngadukung post-processing, anu mana tiasa dipendakan akurasi séntiméter. Henteu aya anu batur henteu ngalakukeun ...

Salaku Mapserver jalan

Terakhir waktos urang nyarioskeun sababaraha kriteria naha MapServer sareng dasar pamasangan. Ayeuna hayu urang tingali sababaraha operasina dina latihan sareng peta babaturan Chiapas. Dimana dipasang Sakali Apache dipasang, diréktori penerbitan MapServer standar nyaéta folder OSGeo4W langsung di luhur C: / Inside, aya ...

Vérsi Beda MobileMapper Kantor na MobileMapper Kantor 6

  Dina tulisan anu terakhir, kami parantos nyarioskeun data anu diunduh tina komputer Magellan, sareng ti saprak éta timbul kabutuhan pikeun netelakeun ngeunaan vérsi anu beda dina Kantor MobileMapper. Kantor MobileMapper 6 Ieu mangrupikeun sapotong perangkat lunak, anu sumping nalika anjeun mésér MobileMapper 6, éta mangrupikeun parangkat lunak énggal, anu bieu ngalangkungan vérsi 1.01.01 ...