Mintonkeun karya murid Pelatihan Geospatial

GeoSpatial Pelatihan ieu promosi édisi anyar miboga kursus, jadi butuh kasempetan pikeun nyebarkeun ditambahan naon murid geus dipigawé tur daptar kursus anyar.

kamajuan panganyarna siswa

Tina master Javascript kanggo ArcGis Server, Javier Pampliega nyiptakeun aplikasi di handap ti scratch. Hiji proyek anu saé pikeun kalolobaan naon anu parantos dileuleuman didentik. http://goo.gl/PgBdT

javier_pampliega

Panghargaan édisi munggaran

Pikeun maranéhanana anu geus dilacak anjeunna keur panawaran ieu, anjeun bakal terang yen édisi saméméhna tina kursus panghargaan pikeun gawé paling inovatif ieu rengse, na ieu didieu aya sagala winners:

  • La primera Ieu mangrupa ngembangkeun aplikasi Mario Santos Cruz digarap kalawan ArcGIS JavaScript API Server. A panempo basajan kalawan parabot dasar visualisasi jeung tugas geoprocessing kana badan kana-diartikeun pamaké titik milarian.

www.stian.com.mx/demos/demoGeospatial

Pamaké: demo

Sandi: 123 ABC2012 $ $

Kontak: msantosc@stian.com.mx

  • La kadua aplikasi nu geus diwangun Oscar Javier gulang y Andre Efrain Laverde jeung ArcGIS JavaScript API Server pikeun iPad. Sababaraha rengse megah sareng operasi mantap. Di dieu aya sababaraha potret layar najan éta jahat anu aranjeunna teu diwanohkeun hiji domain mana anjeun tiasa ningali. Jalan anu mana waé urang tinggaleun surelek dina hal jalma anu dipikaresep.

75

Daptar lapisan

76

layar Utama

rakzocast@gmail.com

efrainlav@gmail.com

Nawiskeun kursus online.

Tungtungna, ngalaporkeun yén dina Oktober ngamimitian sesi anyar jeung kursus online pikeun sési ieu kamungkinan nyieun kursus anu ditawarkeun Bubuka keur ngembangkeun Web haratis Lamun salah sahiji kursus dipigawé:

Ieu daptar kursus 9 ngamimitian

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.