Kumaha ngukur hiji jalur di Google Earth 5.0

Samemehna urang nempo yén best of Google Earth 5, Gambar sajarah anu paling beredar, urang kungsi ogé dianggap yén sékrési ieu bakal mawa pangabisa berinteraksi sareng GPS, kasus ukur hiji jalur jarak anu mungkin, maké alat nu ngukur.

Aktipkeun alat nu

Pikeun ngaktipkeun dinya, eta geus rengse kalayan "parabot / aturan" na milih tab "jalur".

5.0 bumi google

Ditandaan jalur éta

Tandaan jalur kasebut salaku basajan sakumaha ngaklik ngaliwatan jalur éta. Dihapus titik hiji, anjeun ngan kudu ngahurungkeun klik kénca lamun nu kabukti héjo.

Hayu urang tingali sabaraha kilométer walked kamari:

Pikeun starters, abdi datang ngajalankeun ti imah kuring ka lagu Olimpiade, jadi pamadegan 120 méter cacah, teras masihan 10 kabukti, leuwih atawa kurang dina jalur kadua (424 10 x) = 4,240

Dina total, 4,350 4.3 kilométer méter bakal hartosna ... poof, éta kuir panungtungan ieu ampir leumpang kusabab thirties abdi.

5.0 bumi google

Unit bisa diukur dina méter, mil, laut mil, sentimeter, suku, yard na smoots. dimungkinkeun dina, Lucuna Google geus terpadu duanana Google Calculator, sarta Google Earth, abdi nebak eta geus ngalakonan ku alesan nostalgia eta malah teu dipikawanoh salaku ukuran baku; Smoot sarua jeung salah sahiji 1.7018 méter sarta éta dijieun ku fraternity a Masachussetts Institut Téknologi, jadi ukur dipaké di sababaraha lokasi AS.

Make payil GPS

5.0 bumi googleAnjeun tiasa muka hiji direbut ku GPS a, mun ngalakukeun "file / buka" geus rengse tur anjeun bisa milih payil sareng EXEMPTIONS file:

  • .gpx nu mangrupakeun format XML lega dipaké
  • .loc of EasyGPS, duanana ngapopulérkeun ku Topografix
  • .mps (mapsource) ngapopulérkeun ku Garmin

Google Earth nyambung kalayan GPS, "parabot / GPS" rengse, lajeng pilih diantara Garmin na Magellan.

Dina pilihan Anjeun tiasa nyetel yén tingkat altitudes taneuh fit.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.