Kumaha nyebarkeun file AutoCAD on Internét

Salah sahiji patarosan anu sering ditanyakeun nyaéta "Kumaha carana kuring ngagunakeun kamampuan AutoCAD anu disebut" umum kana wéb "sareng Proyék Freewheel". Proyék ieu mangrupikeun alat ti laboratorium uji AutoDesk, anu ngamungkinkeun para pangguna ngadaptar, nyimpen rutinitas sareng data.

Ieu geus diterbitkeun Lynn Allen di salah sahiji laboratorium di AutoDesk na ieu tarjamah teh:

1. Hal kahiji atuh éta nyieun sampel gambar. Kuring disebut publish_to_web_test.dwg. Kuring nyaho, Kaula mah pisan aslina ngomong. Nu katingali hal kawas kieu:
Image1

2. Ngagunakeun kamampuhan penerbitan AutoCAD dina menu payil.
Image2
Ieu sanes Komando Post nu sok pake pikeun nyieun file DWF. Pikeun nyebarkeun wizard ngabogaan hiji panganteur ngaliwatan dialogues dina sakabeh proses, abdi dipilih payil, workspace jeung / atawa layouts, skéma warna jsb Hal ieu kacida gampang.

Image33. Pos ka web mah béda ti ngeposkeun kalawan pilihan pikeun nyieun file DWF, éta ogé nyiptakeun hiji kaca HTML kalawan preferensi file DWF. Saatos copletar léngkah, Kuring geus ngadegkeun file dina folder kuring kapilih:

4. The file IM1.htm téh kenop. Kuring dieusian sababaraha layouts atanapi múltiñles file dwg, tapi pilihan nu ogé bisa dipaké file pikeun publikasi. Tungtungna, kode nu Sigana mah ieu:

<-! Disimpen tina url = (0014) ngeunaan: internét ->
<HTML>
<awak leftmargin = »0 ″ rightmargin =» 0 ″ topmargin = »0 ″>
<object id=»ADV» classid=»clsid:A662DA7E-CCB7-4743-B71A-D817F6D575DF» width=»100%» height=»100%»>
<param name = »Src» nilai = »IM1.dwf»>
</ Objék>

</ Awak>
</ Html>

Anjeun tiasa ningali tag nu ngahartikeun browser bakal nu dipake file ngagunakeun kamampuhan anu Project Freewheel, aya anu ditémbongkeun hiji identifier nu ngakibatkeun yen tanpa ngagunakeun sagala sofwtare séjén medarkeun hancana ngagunakeun kamampuhan ditawarkeun ku aplikasi ieu AutoDesk.

5. Proyék Freewheel server perlu diaktipkeun pikeun muka file anjeun ti hiji lokasi dina web. Ku kituna lokasi ieu perlu dieusian di html. Contona kuring, abdi dipaké http://labs.blogs.com/files/ADR2FW lokasi ogé qeu I bakal ngawengku ieu di proses abdi. Pikeun tujuan, anjeun kudu boga lokasi tujuan mana anjeun bakal nyimpen data Anjeun.

6. I dipaké hiji Berkeley Utiliti konfigurasi kaasup hiji ranté disebut sed.exe. Séd ngagunakeun kode anu Sigana mah ieu:

s /% »> /%» /
s/<object id=»ADV»classid=»clsid:A662DA7E-CCB7-4743-B71A-D817F6D575DF»/<iframe scrolling=»no»/
s / <param name = »Src» value = »/ src =» http://freewheel.labs.autodesk.com/dwf.aspx?path=http://labs.blogs.com/ADR2FW//
/ </ Obyék> / d

Hal ieu ngamungkinkeun kuring pikeun ngarobah IM.htm salaku hiji pilihan otomatis. Upami Anjeun gaduh leuwih ti hiji payel html, anjeun perlu ngajalankeun skrip kana tiap file.

7. Kuring ngajalankeun skrip di IM1.htm nu, hasilna Sigana mah ieu:
<-! Disimpen tina url = (0014) ngeunaan: internét ->
<HTML>
<awak leftmargin = »0 ″ rightmargin =» 0 ″ topmargin = »0 ″>
<ngagulung = iframe = »no» lebar = »100%» jangkungna = »100%»
src = »http://freewheel.labs.autodesk.com/dwf.aspx?path=http://labs.blogs.com/ADR2FW/IM1.dwf»>

</ Awak>
</ Html>

Sakali olahan payil, Anjeun bisa ngirim tulisan konfigurasi ka lokasi Anjeun milih dina hambalan 5. Kuring diunggah hasil ka acwebpublish.htm.

Ku kituna kalayan saeutik ngedit kreatif, anjeun tiasa sacara manual puedeshacer ngajadikeun otomatis prosés, anjeun tiasa ngamuat koropak anjeun ka web tur batur bisa ningali aranjeunna tanpa masang software nanaon. Sahingga mantuan babagi batur téh alternatif giat di laboratorium. Sababaraha taun ka hareup, AutoDesk dibuka AutoCAD WS, Alat nu bisa ngalakukeun ieu jeung beuki kalawan file AutoCAD on Internet.

Hiji Balesan to "Kumaha mun nyebarkeun file AutoCAD on Internet"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.