Kumaha nyebarkeun file AutoCAD on Internét

Salah sahiji patarosan anu paling sering ditaroskeun nyaéta "Kumaha carana kuring nganggo kamampuan AutoCAD anu disebat 'terbit ka wéb' kalayan Proyék Freewheel". Proyék ieu mangrupikeun alat tina laboratorium tés AutoDesk, anu ngamungkinkeun pangguna anu ngadaptar pikeun nyimpen, ngajalankeun rutinitas sareng ngabagi data.

Ieu geus diterbitkeun Lynn Allen di salah sahiji laboratorium di AutoDesk na ieu tarjamah teh:

1. Hal anu munggaran kuring lakukeun nyaéta nyieun conto gambar. Kuring nelepon éta publish_to_web_test.dwg. Kuring terang, kuring henteu asli. Éta katingalina sapertos kieu:
Image1

2. Ngagunakeun kamampuhan penerbitan AutoCAD dina menu payil.
Image2
Ieu sanés paréntah Nyebarkeun anu kuring sering anggo pikeun nyiptakeun file DWF. Pikeun nyebarkeun wizard éta ngagaduhan antar muka ngalangkungan dialog dina prosés lengkep, kuring milih file, ruang kerja sareng / atanapi tata ruang, skéma warna jsb. Gampang teuing.

Image33. Nyebarkeun kana wéb mah béda tibatan nyebarkeun sareng pilihan pikeun nyiptakeun file dwf, sabab éta ogé nyiptakeun halaman html kalayan preferensi file dwf. Saatos ngalengkepan léngkahna, kuring parantos nyetél file dina folder anu kuring pilih:

4. file IM1.htm mangrupikeun konci na. Kuring parantos ngahususkeun sababaraha layout atanapi sababaraha file dwg, sanaos hiji file per postingan ogé tiasa dianggo. Tungtungna kode na sapertos kieu:




<object id=»ADV» classid=»clsid:A662DA7E-CCB7-4743-B71A-D817F6D575DF» width=»100%» height=»100%»>



Anjeun tiasa ningali tag nu ngahartikeun browser bakal nu dipake file ngagunakeun kamampuhan anu Project Freewheel, aya anu ditémbongkeun hiji identifier nu ngakibatkeun yen tanpa ngagunakeun sagala sofwtare séjén medarkeun hancana ngagunakeun kamampuhan ditawarkeun ku aplikasi ieu AutoDesk.

5. Server Freewheel Project kedah diaktipkeun pikeun ngunggah file anjeun ti lokasi dina wéb. Janten lokasi ieu kedah ditetepkeun dina html. Salaku conto kuring, kuring geus dipaké http://labs.blogs.com/files/ADR2FW salaku lokasi, janten kuring bakal kalebetkeun ieu dina prosés kuring. Pikeun tujuan anjeun, anjeun kedah ngagaduhan lokasi tujuan, dimana anjeun bakal nyimpen data.

6. Kuring parantos nganggo setelan utiliti Berkeley anu kalebet senar anu disebut sed.exe. Ngagunakeun séd ku kode anu sapertos kieu:

s /% »> /%» /
s/<object id=»ADV»classid=»clsid:A662DA7E-CCB7-4743-B71A-D817F6D575DF»/<iframe scrolling=»no»/
s /
/ / d

ieu ngamungkinkeun kuring ngarobih IM.htm salaku pilihan otomatis. Upami anjeun ngagaduhan langkung ti hiji file html, anjeun kedah ngajalankeun skrip dina unggal file.

7. Kuring parantos ngajalankeun skrip dina IM1.htm, hasilna siga kieu:



<iframe scrolling=»no» width=»100%» height=»100%»
src = »http://freewheel.labs.autodesk.com/dwf.aspx?path=http://labs.blogs.com/ADR2FW/IM1.dwf»>


Sakali file diolah, anjeun tiasa ngirim konfigurasi kana lokasi anu anjeun pilih dina léngkah 5. Kuring parantos unggah hasilna acwebpublish.htm.

Janten ku ciwit tina éditan kreatif, anu tiasa anjeun laksanakeun sacara manual anjeun tiasa ngajadikeun otomatis prosés na, anjeun tiasa nyebarkeun file anjeun kana wéb sareng anu sanésna tiasa ningali éta tanpa masang parangkat lunak naon waé. Janten ngabantosan batur kanggo ngabagi mangrupikeun alternatif anu giat di lab. Sababaraha taun ka hareup, AutoDesk diluncurkeun AutoCAD WS, Alat nu bisa ngalakukeun ieu jeung beuki kalawan file AutoCAD on Internet.

Hiji Waleran "Kumaha nyebarkeun file AutoCAD dina Internét"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.