Kumaha carana ngarobah AutoCAD blok sél

Manajemén objék dikelompokkeun mah béda antara MicroStation na AutoCAD. Pikeun Microstation, anu diatur sakumaha payil sareng extension .cel disebut sél, abdi uninga eta oge nelepon aranjeunna sél.

Dina hal AutoCAD, blok file .dwg disebut ku puseur design; paduli tata, maranéhanana tetep Grup vektor, sareng titik rujukan tur yén nalika diselapkeun anjeun kudu milih skala na rotasi sudut.

sél MicroStation

Muhun tugas urang kiwari nyaéta ningali kumaha ngekspor file ka AutoCAD blok sél tanpa ngabogaan ngarobah hiji-hiji.

  • Pilih file / model atawa (keyin "model manager")

model MicroStation

  • Nah, para dina panel sél, pilih file / "save as" na pilih format format dwt, teras klik tombol "pilihan"

Pilihan Simpen dwg

  • pilihan éksportab filter Anjeun bisa milih mana file ekspor, sél sahingga dipilih bakal dikirim sakumaha file autocad

Siap ... anjeun kudu kiwari ukur nempatkeun dina Center Desain atanapi folder dimana anjeun nyimpen blok.

blok AutoCAD

katingal Askinga

2 balesan pikeun "Kumaha pikeun ngarobah blok AutoCAD sél"

  1. Tétéla bisa nembongkeun teks format RSC, nu ngarupakeun format teks Microstation dugi versi Truetype 8x mun TTF, sanajan ukur dina versi XM.

    Tétéla teu mungkin mun format AutoCAD anu SHX

    Henteu sabab teu kaci, tapi lantaran tetep pajoang lamun format rsc Anjeun leuwih hade tinimbang TTF nu

    Tumbu ieu nyarita sababaraha eta:
    http://communities.bentley.com/communities/other_communities/askinga/default.aspx
    http://discussion.bentley.com/cgi-bin/dnewsweb.exe?cmd=xover&group=bentley.microstation.v8xm.text&related=272&utag=

  2. query sejen, abdi boga sistem blok dihasilkeun kalayan fon MicroStation, tapi lamun Migrasi file ka autocad ieu muncul salaku hurup, teu cara keur migrasi sumberdaya dihasilkeun di MicroStation mun AutoCAD. daya ieu payil * .rsc
    Nuhun sakali deui.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.