Unggah a kml Google Maps

Sababaraha hrs ago babaturan dikirim kuring pertanyaan ngeunaan muatkeun peta nu bisa deployed on Google Maps tanpa keur messing kalawan API teh, didieu ngahaturanan sababaraha waktu ka eta.

1. Jieun kml a

Honduras bumi googleA kml bisa nyieun ampir sagala program pemetaan tiasa ArcGIS, Manifold, Bentley Peta. GvSIG atanapi AutoCAD Peta.

Anjeun ngan kedah ngalakukeun file / ekspor / kml atawa hal

Dina hal ieu, I gé ngekspor géométri ieu.

Jinis garis, eusian, jeung fitur sejenna bakal kalawan file, beuki ... nu gede.

2. Buka sareng Google Earth

Pikeun nempo koropak dina Google Earth: File / Buka

Honduras bumi google

3. Unggah ka Google Maps

gambaran Pikeun unggah ka Google Maps, anjeun kudu boga akun Gmail jeung anjeun ngan kudu nambahan Google Maps ka profil anjeun, sarta mun anjeun ngahontal Google Maps logearte.

Lajeng anjeun milih nu Jieun peta anyar jeung pilihan impor. Saatos ngaklik on angka Anjeun bisa nambah data, kaasup gambar atawa eusi web.

gambaranAnjeun tiasa unggah KML, KMZ atanapi GeoRSS file nepi ka 10 MB

4. Nyebarkeun on Google peta

Sakali diunggah, anjeun tiasa ningali na malah bagikeun link supaya batur ningali eta lamun mutuskeun yen geus bisa diasupan ku masarakat awam.

Honduras bumi google

Sarta Gerardo parantos ngadawuh dina komentar, upami anjeun gaduh file disimpen wae, nyaho url ieu ditulis dina spasi "peta pilarian" na voila, unfolds. Salami éta teu file anu kacida gedéna ... 10 MB Kuring nebak.

gambaran

Pikeun ngajawab masalah ukuran, anjeun tiasa simplify géométri ti program GIS, mastikeun yén topology nu dijaga.

Conto didieu téh 298 peta ngeunaan kotamadya di Honduras dina format kml, The ukuran ékspor normal 104 MB, ieu geus disederhanakeun ku ngagunakeun GIS Manifold janten di 12 MB dina ukuranana ... salah sahiji poe ieu kami dikaitkeun kumaha manéhna teu Manifold.

6 balesan pikeun "Kumaha mun unggah ka Google Maps kml"

  1. program naon anu anjeun ngagunakeun pikeun ngarobah éta berkas kana KMZ?

  2. Abdi hoyong unggah rencana lantai teras nahan eta dina Maps tapi meunang mun importing kana file .kmz anjeun geus teu digawe parobahan ka peta, sarta Kuring geus rengse sababaraha tés CN KB na ceunah sami.
    Saha nyaho naon Kaula I lakukeun salah?

  3. Abdi hoyong nambihan peta pikeun ngirimkeun poto ka gmail kuring gaduh rébuan saprak kuring cicing satengah blok ti pantai anu éndah

  4. Abdi henteu terang wates éta ... leres, éta ogé ngagaduhan watesan pikeun henteu tiasa ningalikeun objék 3D, contona. Nanging upami aya "layar overlay", éta bakal ditingalikeun dina Peta ... atanapi ikon adat, jsb. Ieu cara anu gancang pisan pikeun nunjukkeun kml dina Peta ..

    Sarta ku jalan, tur Kuring waving taun ieu sareng wishing anjeun sakabeh tuah Anjeun pantas pikeun sataun hareup! ... salian congratulate anjeun dina blog alus teuing anjeun, nu di pendapat abdi, kedah hal paling manusa aya, aya dina jejer ieu Anjeun ngubaran technicians, nu pangpentingna pikeun kuring.

  5. Hei Gerando, kumaha tiis éta tip. Ngan file kedahna kirang ti 10 MB dina ukuran.

  6. Ogé upami anjeun ngagaduhan kml / kmz diunggah ka server, anjeun tiasa némpelkeun URL anu aya dina kotak "Milarian Peta" teras pencét aya. Ngayakeun kana kml. Soca! Ngaran file teu kedah ngagaduhan kamar ageung atanapi rohangan.
    Cara nu bakal ningali KML / KMZ dina peta. Satuluyna anjeun ogé tiasa ngaropea jeung / atawa nempelkeun link ngeunaan peta (anu mintonkeun kml teuing).

    Salam!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.