Manifold sakumaha hancana tetep mirah

SIG manifold

Ieu sababaraha kasimpulan kuring parantos ngahontal ngeunaan strategi anu dianggo ku manifold tetep dina harga anu murah, teu ngomong pikaseurieun ngeunaan poténsina. Kaleresan nyaéta bisnis téknologi

Masihan euweuh manual dicitak, manual nyaéta digital ... aranjeunna nyatakeun yén kusabab dunya téknologi anu robih, ngadamel manual anu hadé dina cetak mangrupikeun résiko sareng aranjeunna nganggap yén aranjeunna henteu hoyong résiko $ 50 anu manual tiasa ditambihan kana harga akhir. Manual digitalna ampir ngajawab naon anu aranjeunna kaayaan, aranjeunna gaduh manual online sareng ayeuna ... upami aya anu hoyong, aranjeunna tiasa nyetak 3,400 halaman manual digital.

Aranjeunna teu masihan kotak, Nalika anjeun mésér online, naon anu aranjeunna kirimkeun ka anjeun nyaéta tautan pikeun ngaunduh produk sareng ngirim konci aktivasina lisénsi pikeun anjeun. Aranjeunna nyatakeun yén ngirim kotak, kalayan cakram di jero, sareng pengiriman tiasa gampang artos $ 45 ku biaya pengiriman, sareng aranjeunna nganggap yén dunya geek ayeuna tiasa nyingkahan ... ah, upami anjeun hoyong DVD, kalayan bungkus sareng disk na biaya aslina $ 11 plus biaya pengiriman. Pikaseurieun yén aya panduan ngamimitian anu ngagaduhan tilu léngkah: 1. Install, 2. Ngajalankeun, 3. diajar

Taya dealers, ngan tiasa dipésér online. Anu aranjeunna pasihkeun ka anjeun mangrupikeun jaminan 30 dinten yén anjeun tiasa kéngingkeun artos anjeun upami anjeun henteu wareg sareng produkna. Tapi aranjeunna henteu gaduh reseller sacara global, nyatakeun yén ieu umumna ningkatkeun biaya produk 50% kusabab komisi reseller sareng pajak nagara. Ieu ngawatesan latihan sareng masihan kami kasempetan anu tiasa urang dukung sareng kalaksanakeun.

Taya layanan rojongan konvensionalNalika anjeun mésér lisénsi anjeun ngagaduhan hak pikeun dua patarosan pikeun dukungan resmi janten anjeun kedah ngurus éta salaku kahoyong genius Aladdin. Saatos ieu, anjeun mayar per patarosan, naon anu aya nyaéta forum pangguna pikeun silih bantosan, sareng blog sapertos ieu anu masihan naséhat gratis :). Dugi ka ayeuna kuring gaduh patarosan kuring tetep, ti saprak kuring ngagaleuh lisénsi, sanaos éta nyengat tulang tonggong kuring pikeun naroskeun hal-hal dasar sapertos: Naon deui sareng versi V8 tina dgn sareng dwg saatos 2005.

Ulah cai lisensi madhab, nalika versi anyar muncul bakal ngamajukeun migrasi pikeun $ 50 ku kituna henteu kedah mikiran pangguna anu tinggal sareng versi 3 taun ka pengker. 

Taya fornicate kalayan saha, sahingga henteu ngagaleuh kaméwaan pihak katilu lamun éta aranjeunna tiasa ngalakukeunana, aranjeunna henteu kawin ka dulur, IIS henteu, RedHat henteu…

Hayu urang nambihan nalika éta pantes pisan upami Manifold nawiskeun sagala miici:

Vérsi Pribadi Minimum $ 245.00

Manual anu dicitak sareng panduan pangguna $ 55.00

Kotak bungkusan, disk aslina $ 45.00

Reseller Komisi $ 400.00  

Jasa dukungan $ 110.00

Service rojongan lisénsi heubeul $ 55.00

Pajeg lokal $ 125.00

Waragad sareng ongkos kirim $ 45.00

Ngalangkungan biaya gambar perusahaan $ 370.00

Total ………………………………………… .. $ 1,450.00

Ku kabeneran sheer, sanes harga ArcGIS Desktop?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.