Bandingkeun dua dokumén sakumaha Firman

Sering eta kajadian, urang dianggo kalayan dokumen, mangka batur overturns review ditandaan parobahan sarta ahirna jaga mun ngabandingkeun dua.

sanajan nu carang-carang Kuring nulis ngeunaan jejer ngeunaan program pikeun mortals mere, abdi nyandak kasempetan ieu kusabab fitur ieu brings kaasup Microsoft Word, sarta ngajadikeun swimmingly. Input mangka ngusulkeun yen duanana dokumén .docx lulus lamun aranjeunna henteu, pikeun mempermudah ngabandingkeun dina struktur XML ngarojong versi format anyar.

ngabandingkeun dokumén dina Word

Sangkan éta prosés kedah buka pilihan nu ngabandingkeun, Dina flange nu cek. panel nu anjeun milih nu asli na nu di dokumen final na atas nama saha kami ngaharepkeun parobahan kapanggih aya dilabélan ditembongkeun.

Aya ogé hiji pilihan manjangkeun panel dina shaping naon urang miharep bakal ngabandingkeun; Anjeun bisa milih lamun rék pariksa parobahan pormat, gerak, robah dimodalan, parobahan tabel, jadi ...

ngabandingkeun dokumén dina Word

Anjeun oge bisa milih naha parobahan tingkat karakter anu ditandaan atanapi ditandaan sakabeh kecap lajeng, upami urang ngaharepkeun parobahan dicirian di salah sahiji dua dokumén atawa dina hiji anyar.

ngabandingkeun dokumén dina Word

hasilna nunjukeun sakaligus, dumasar kana pilihan ditandaan dina bunderan luhur, dina ninggalkeun hasil tina review sarta katuhu dua dokumén dibandingkeun. Tempo nu ditandaan dina kelir béda kumaha geus dirobah, dipiceun atawa ditambahkeun; hasil tungtung bisa disimpen salaku dokumen anyar kalayan révisi ditémbongkeun nalika mousing atanapi sakumaha disebut di jandela katuhu tina dokumen teh.

Jigana tina qualities agung Kecap anu jarang kaunggulan.

Hiji Balesan to "Kumaha pikeun ngabandingkeun dua dokumén Kecap"

  1. «Kuring pikir kualitas hébat tina Firman anu jarang urang ngamangpaatkeun»

    halo

    Pisan suksés comment anjeun, definitively, urang téh geus maké Kantor 2010 sarta mangrupakeun ciri yen nembe abdi nganggo pisan sering. Jigana éta kabutuhan nu compels kami neangan solusi.

    salam Warmest tur dibagikeun Post

    Sergio N Hernandez

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.