Kumaha carana ngaksés hiji mail éksternal ti Gmail maké POP3

Artikel ieu ngajelaskeun kumaha carana diatur Gmail POP mail. Pikeun maranéhanana anu ngarambat pisan atawa merlukeun email aksés ti komputer béda, nganggo klien Microsoft Outlook bener uncomfortable; najan keur kaperluan institusional ampir bisa dilawan, sanggeus pasamoan Gmail karasaeun ngagunakeun hiji guha Outlook anu saeutik geus maju dina fungsionalitas teang jeung cadangan ti awan nu.

waktos Ieu abdi hoyong nunjukkeun kumaha anjeun tiasa nganggo Gmail ngakses akun surélék éksternal, urang bakal make sabagé conto webmail nyaéta salah sahiji anu pang umum kurban hosting jasa. Pertama kali kuring tumaros mah rada bingung na pernah terang sakumaha atuh, kadua kalina eta ngarugikeun ngeunaan pembelajaran sarua, jadi kuring mutuskeun mawa ieu mangrupa artikel ngingetkeun kuring sapertilu waktos na ngalirkeun aranjeunna ngawula batur.

Data keur taun

domain: midominio.com

Akun surélék: info@midominio.com

jieun Akun

Ieu, dina kasus Cpanel, henteu ngeusian teuing balik leuwih ti nangtukeun nami, sandi jeung neundeun kuota.

POP Gmail SMTP

Pikeun ngakses ieu dijieun akun henteu diperlukeun ngakses Cpanel, tapi ku arah

http://webmail.midominio.com/

Di dieu anjeun bisa milih hiji pilihan di lawang tempat anjeun tiasa ningali konfigurasi tina server na palabuhan asup tur mail kaluar.

POP Gmail SMTP

Aya ogé sababaraha potong kompas ka nyetel file log pikeun Outlook. Lamun surat lianna ti di Wbmail, salawasna sabudeureun aya wae link dipaké pikeun némbongkeun kami data konfigurasi ieu. Bari POP3 téh ngan protokol a, webmail ngarojong salaku mail asup POP3S (SSL / TLS), IMAP, IMAPS (SSL / TLS) jeung salaku SMTP mail kaluar, SMTPS (SSL / TLS).

aksés pamundut ti Gmail

Sanggeus nyieun akun di, Gmail nyuhunkeun aksés ka akun ieu:

Setélan> Akun na Impor> Tambahkeun hiji POP3 akun surélék

POP Gmail SMTP

Dina panel hareup arah dipikaresep ditambahkeun, dina hal ieu info@midominio.com

Hal ieu ngabalukarkeun sistem pikeun ngirim iber ka pos anu, ka authorize aksés éksternal. Satuluyna anjeun perlu ngasupkeun sandi nu geus dikirim ka email ka pariksa kapamilikan.

Ngonpigurasikeun POP Gmail

Bari aya hiji pilihan via aksés disederhanakeun Gmail, ieu boga disadvantage yen eta salawasna némbongkeun yén ieu dikirim via Gmail. Naha kudu ngalakukeun eta cara kieu.

Dina panel nu nembongan, urang kedah asupkeun data:

  • Usuario: info@midominio.com
  • server mail asup: mail.midominio.com
  • server mail kaluar: mail.midominio.com
  • Puerto 110Teu ngabalukarkeun masalah.
  • Sandi Surat.

POP Gmail SMTP

Anjeun oge kudu nangtukeun naha rék nyimpen tironan di webmail (dianjurkeun) jeung kumaha urang labél surelek ieu anjog di Gmail.

Ku cara kieu, urang bisa ngirim sareng nampa ti akun ieu, migunakeun Gmail.

Hiji Balesan to "Kumaha mun ngakses hiji mail éksternal ti Gmail maké POP3"

  1. Hatur nuhun, geus dilayanan kuring!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.