Kumaha ngaktipkeun hiji lisénsi ti GIS Manifold

Aya kuring ningali sual di Google Analytics pisan sering, teras hayu urang ngobrol bari ka haseup ieu.

1. ngundeur Manifold

gambaran Anjeun teu bisa ngundeur Manifold kawas sagala merk sejen iwal mun mayar jeung kartu kiridit anjeun (AS $ 245) Vérsi baé, teras sateuacan Anjeun ngalaporkeun 30 dinten anjeun sugema tur mulang duit.

Jadi Anjeun gaduh program instalasi. Lamun nuju wareg, mangka anjeun geus dijieun investasi alus.

Cara séjén pikeun acquire éta kalayan maranéhanana anu geus meuli, jadi perlu ngaktipkeun lisensi keur dipake teu ningali loba masalah keur batur babagi program. Tapi lamun nuju mikir serius ngeunaan acquiring teu tingali naha abdi nanya pikeun ngirimkeunana.

2. ngaktipkeun Manifold

Sakali anjeun mayar, naon anu dikirim Manifold anjeun mangrupikeun tautan pikeun ngundeur program sareng "nomer séri", sami sareng ieu:

B8384D8A1C6B-4942B549-2911DE16722F3727080800EE74RB274EC02CC5F1EA6025FECEAE

kalawan nu aya judulna ka lima mesin activations euweuh urusan naon eusina.

Lajeng hartina unggal aktivasina sahiji versi Personal waragad maneh $ 49, moal goréng tempo yén software dina 5 taun bakal leungit na tempo yén Windows anak jadah Eta bakal bisa dipaké tapi bakal maksakeun anjeun pormat mesin ti jaman ka jaman ... sakali sataun bakal jarami panungtungan.

Pikeun ngaktipkeun hiji extension, program ieu dipasang tur ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina anjeun meunang jandela ieu.

Aktivasina manifold gis

Di ruang heula "nomer séri" anu dikirimkeun ku Manifold, anu kadua nyaéta nomer fitnah anu ukur Manifold terang kumaha éta dihasilkeun dimana data alat pasti. Ningali "pitulung / perkawis" kuring ningali yén éta ngumpulkeun modél CPU, jinis windows dipasang sareng kuring henteu terang naon anu sanés.

Sakali "nomer serial" diasupkeun, tombol "kéngingkeun aktivasina via wéb" dipencet sareng anu nyababkeun sababaraha nomer dina ruang katilu. Proses ieu ogé tiasa dilakukeun dina halaman Manifold ieu, ngalebetkeun data sacara manual, sareng dina halaman ieu anjeun tiasa ningali sabaraha aktivasina sayogi.

Eta kudu ditanggung dina pikiran nu lamun program ieu uninstalled euweuh aktivasina geus leungit, jadi mun reinstall sistem sadar yen geus aya hiji aktivasina sadia; sanajan kitu sasaena tetep file a tilu data.

Mun mesin kasebut formatna na reinstalled jandéla, aktivasi geus leungit tapi diajar nu bisa cageur aktivasina nu ...

Lamun leungit lima Anjeun activations, abdi nyarankeun nyangka pikeun meunangkeun 9x Vérsi Manifold, anu geus dijadwalkeun pikeun telat 2008. Migrasi ti hiji béa Vérsi $ 50 60 mangsa poé mimiti sékrési jeung deui kudu lima activations ... taktik alus rék meresihan up lisensi leungit.

Lamun sistem teu ngabales ti aplikasi klien, dina sababaraha kasus eta kajadian sabab aya proxy atawa ngaliwatan larangan firewall, Anjeun tiasa ngalakukeun ti aplikasi onlineKaasup duanana jumlah serial salaku ID System

3. Aktipkeun ekstensi

gambaran Pikeun ngaktipkeun ekstensina dilakukeun dina "pitulung / aktifitas ekstensi", sami sareng nomer anu ditampi nalika mésér ekstensi pikeun geocoding, alat sourvey atanapi alat bisnis.

boss Manifold salawasna mangrupa angka hiji, tapi upami Anjeun hoyong hiji CD aslina dipénta na $ 11 bakal datang ka imah anjeun ka pintear. CD Ieu nu ironisna boga ngan hiji halaman instruksi jeung tilu frasa beureum nyebutkeun:

masang

aktip

diajar

3. pirating Manifold

gambaran Négatip, éta damel moal aya rasa. Lamun nuju bade ngadamel GIS, sarta muatan pikeun produk atawa perusahaan nyaeta museurkeun Manifold ngahasilkeun kauntungan teu tingali naha henteu meuli lisénsi a Éta waragad $ 245Utamana lamun dianggo dina komputer nu ngarugikeun $ 500.

Janten pikeun ngaleupaskeun prakték anu goréng éta, kuring henteu nyarankeun ngaretepkeun Manifold. Pikeun nyingkahan masalah ieu, panyipta buluan tina aplikasi ieu mastikeun yén saha waé anu ngabagi "konci séri" na anu nyababkeun ka Iblis kusabab aktivasina bakal dipaling. Kuring keukeuh, sajauh kuring terang, teu aya anu gaduh keygen pikeun hack Manifold, sareng kuring miharep éta henteu.

Mun urang hormat prinsip ieu, urang mastikeun yén sakabéh Manifold tetep murah.

Ah ... maneh sigana kacida luhurna keur $ 245, teras nganggo GvSIG yén moal ngarugikeun nanaon masang eta, Anjeun kudu diajar make eta.

17 balesan pikeun "Kumaha pikeun ngaktipkeun hiji lisénsi Manifold GIS"

  1. Hai Alveniz, Sambungan ka Peta Google diblokir, Google ditutup aksés sareng nalika kuring maca dina forum éta henteu mungkin pikeun méréskeunana. Upami anjeun tiasa Buka Peta Peta, Peta Yahoo sareng jasa anu sanés tapi sanés Google.

    extension ieu teu nyambung ka Google Manifold tapi hiji extension dimekarkeun ku komunitas Georeference.org

    The lisénsi dasar teu mawa analisis jaringan analisis Manifold, keur eta hiji extension disebut parabot Usaha, nu ngajadikeun analisis urusan jalur jaringan optimasi dipaké. Teu pira mun dibandingkeun extension Conn disebut Arc GIS Analisis Network.

  2. Salam.

    Dina actualzidad lamun kuring meuli maninfold lisénsi, Anjeun bisa nyambung ka Google Maps, Anjeun ogé bisa disebutkeun ngeunaan penanganan ieu lemes dibandingkeun analis Network ngagunakeun, teu ampir hal anu sarua?

  3. Hatur nuhun g Virtual Bumi!, Upami kuring bisa, dina panglawungan maca hal kawas éta ngeunaan Google Earth.

    Tur kalawan hal mun reprojection jeung kuring bisa ngalakukeun hal eta.

    Nuhun sakali deui.

  4. Anjeun teu eta nyambung ka Virtual Bumi?
    Kuring ngarti yén aya ngan ukur masalah sareng Google Earth, kumargi Google ngarobih sababaraha hal pikeun nyegah naon anu dilakukeun Manifold. Dina forum aya sadayana topik dina ieu.

    Ku kituna tina reprojection:
    Anjeun ngeusian lapisanna, sareng anjeun napelkeun proyéksi sareng datum asli. Éta dilakukeun ku noél gambar, klik katuhu sareng napelkeun proyéksi.

    Teras, klik katuhu dina gambar sareng pilih pilihan "ngarobah ramalan" sareng pilih datum anyar.

    salam

  5. Hai g!, Abdi gaduh dua mamang salah ieu anu geus jadi teu mungkin pikeun nyambung ka kuring gambar tina google bumi jeung google peta, abdi dituturkeun ka hurup naon eta nyebutkeun didieu dina kaca anjeun sakumaha panglawungan husus Manifold. Hal sejenna Abdi teu bisa nyekel kumaha sugan aya sangkan reprojection na datum robah.

    Kuring miharep abdi tiasa ngajawab patarosan ieu. hatur nuhun sateuacanna.

    Mauricio

  6. Muhun, Abdi bungah.
    Sarta jenis lisénsi anjeun gaduh?

  7. sarta diurutkeun eta nurutkeun kana manifold forum, aya sababaraha file .dll dina folder bin of Postgres anu perlu nyalin manifold diréktori instalasi.

    Hatur nuhun !!

  8. Muhun abdi boga pamanggih, éta teu kudu masalah.

  9. Anjeun terang kuring gaduh masalah ngahambat Manifold sareng postgres / postgis, kuring kéngingkeun pesen di handap ieu "Teu tiasa netepkeun sambungan kana datasource".

    Anjeun ngagaduhan gagasan naon eta tiasa. Kuring geus geus dijieun sambungan ieu kalawan opensource GIS desktop (uDig, gvSIG Qgis na Kosmos), kalayan saha kuring teu kagungan masalah nanaon.

    Salam.

  10. Lamun bisa.
    Tangtu, jeung gera aktivasina anu leungit lamun pormat mesin.
    Lamun salah sahiji mesin Anjeun kedah pormat 5, lisénsi anu leungit sarta lamun hayang jadi masang anyar kedah mésér lisénsi sejen, anu bakal anjeun 5 activations lianna aya.

  11. jeung anjeun bisa dijalankeun dina lima mesin béda sakaligus ???

    slds.

  12. Taya, éta nu ukur meunang hiji konci lisénsi (ieu teu tombol aktivasina).

    Dugi lajeng anjeun boga 5 activations, sawaktos Anjeun masang program tur ngagunakeun eta pikeun kahiji kalina Anjeun turutan prosés nu dituduhkeun luhur, disambungkeun ka Internet anjeun meunang hiji angka aktivasina anu pakait jeung Jumlah mesin Anjeun.

    Anjeun oge bisa ulah tina peta tapi ti kaca nu dituduhkeun dinya.

    Lamun anjeun bade ngalakukeun jeung mesin sejen, éta sami.

  13. Hatur nuhun g!, Abdi gaduh patarosan sejenna, kumaha solicitous nu activations 4 sejen, saprak di mail hijina asalna?.

    Salam.

  14. Jigana éta ampir langsung, sapeuting.

    Kabéh lisensi, kaasup perusahaan anu keur 5 activations, nyaeta, Anjeun bisa make ngan hiji mesin, sarta gaduh 5 activations sadia upami Anjeun noél nu format mesin.

    Atawa anjeun bisa masang eta on 5 mesin béda, ngagunakeun hiji aktivasina dina unggal.

  15. Kuring boga mamang a ngeunaan oes Quant waktu tunda antara hiji mundut program nu liwat internét nepika ngahontal tombol aktivasina via email electónico.

    Anu séjén, versi perusahaan kanggo sabaraha mesin nyaéta dimungkinkeun pikeun nganggo lisénsi éta?

    Salam,

    hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.