Kumaha ngaktipkeun hiji lisénsi ti GIS Manifold

Aya kuring ningali sual di Google Analytics pisan sering, teras hayu urang ngobrol bari ka haseup ieu.

1. ngundeur Manifold

gambaran Anjeun teu bisa ngundeur Manifold kawas sagala merk sejen iwal mun mayar jeung kartu kiridit anjeun (AS $ 245) Vérsi baé, teras sateuacan Anjeun ngalaporkeun 30 dinten anjeun sugema tur mulang duit.

Janten anjeun gaduh program instalasi. Upami anjeun sugema, maka anjeun bakal ngasilkeun investasi anu saé.

Cara anu sanés pikeun kéngingkeunna nyaéta sareng anu parantos mésér éta, kusabab perlu ngaktipkeun lisénsi pikeun ngagunakeunana, kuring henteu ningali seueur masalah yén aya anu ngabagi program. Tapi upami anjeun serius mikirkeun ngangken éta, kuring henteu ningali naha anjeun naros ka kuring pikeun ngirimkeunana ka anjeun.

2. ngaktipkeun Manifold

Sakali anjeun mayar, naon anu dikirim Manifold anjeun mangrupikeun tautan pikeun ngundeur program sareng "nomer séri", sami sareng ieu:

B8384D8A1C6B-4942B549-2911DE16722F3727080800EE74RB274EC02CC5F1EA6025FECEAE

kalawan nu aya judulna ka lima mesin activations euweuh urusan naon eusina.

Lajeng hartina unggal aktivasina sahiji versi Personal waragad maneh $ 49, moal goréng tempo yén software dina 5 taun bakal leungit na tempo yén Windows anak jadah  Éta bakal tiasa dianggo kanggo anjeun tapi bakal maksa anjeun pormat mesin ti jaman ka jaman ... sakali sataun bakal jarami anu pangahirna.

Pikeun ngaktipkeun hiji extension, program ieu dipasang tur ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina anjeun meunang jandela ieu.

Aktivasina manifold gis

Dina rohangan kahiji, anjeun nyerat "nomer séri" anu dikirimkeun ku Manifold dina beuli, anu nomer kadua mangrupikeun angka penghujatan anu ngan ukur Manifold anu terang kumaha ngahasilkeun dimana data peralatan diidéntifikasi. Ningali "bantosan / ngeunaan" kuring ningali yén éta kalebet modél CPU, jinis windows anu dipasang sareng kuring henteu terang naon deui.

Sakali "nomer sérial" parantos dilebetkeun, tombol "kéngingkeun konci aktivasina ngalangkungan wéb" diteken sareng anu nyababkeun nomer dihasilkeun dina rohangan katilu. Ogé prosés ieu tiasa dilakukeun dina halaman Manifold ieu, ngalebetkeun data sacara manual, sareng dina halaman ieu anjeun tiasa ningali sabaraha aktip anu sayogi.

Eta kudu ditanggung dina pikiran nu lamun program ieu uninstalled euweuh aktivasina geus leungit, jadi mun reinstall sistem sadar yen geus aya hiji aktivasina sadia; sanajan kitu sasaena tetep file a tilu data.

Upami mesin diformat sareng windows dipasang deui, aktivasina na leungit sanaos kuring parantos terang yén mungkin dilahirkeun yén aktivasina ...

Upami anjeun parantos kaleungitan lima aktip anjeun, kuring nyarankeun anjeun ngadagoan versi 9x tina Manifold, anu dijadwalkeun pikeun akhir taun 2008. Migrasi tina vérsi hargana $ 50 salami 60 dinten mimiti peluncuran sareng éta bakal ngakibatkeun anjeun gaduh lima aktip deui ... taktik alus pikeun ngabersihan lisénsi luntur.

Lamun sistem teu ngabales ti aplikasi klien, dina sababaraha kasus eta kajadian sabab aya proxy atawa ngaliwatan larangan firewall, Anjeun tiasa ngalakukeun ti aplikasi onlineKaasup duanana jumlah serial salaku ID System

 

 

3. Aktipkeun ekstensi

gambaran Pikeun ngaktipkeun ekstensina dilakukeun dina "pitulung / aktifitas ekstensi", sami sareng nomer anu ditampi nalika mésér ekstensi pikeun geocoding, alat sourvey atanapi alat bisnis.

Manifold salawasna ngirimkeun nomer, tapi upami anjeun hoyong CD aslina, nyungkeun nomerna sareng $ 11 éta bakal sumping ka bumi anjeun pikeun ngalukis. Éta CD anu ironisna ngan ukur ngagaduhan hiji halaman paréntah kalayan tilu frasa beureum anu nyarios:

masang

aktip

diajar

3. pirating Manifold

gambaran Negatip, éta henteu masuk akal. Upami anjeun badé ngalakukeun GIS, sareng ngisi muatan pikeun produk atanapi perusahaan anjeun resep kana Manifold pikeun ngahasilkeun kauntungan, kuring henteu ningali naha henteu mésér lisénsi anu Éta waragad $ 245Utamana lamun dianggo dina komputer nu ngarugikeun $ 500.

Janten pikeun ngaleungitkeun éta amalan goréng, abdi henteu nyarankeun hacking Manifold. Pikeun ngahindarkeun masalah ieu, panyipta rambut panjang aplikasi ieu pastikeun yén saha waé anu ngabagi "konci sérial" aranjeunna ngajual jiwa ka setan kusabab aktivasina bakal dipaling. Kuring keukeuh, yén kuring terang teu saurang ogé anu ngadamel keygen pikeun hack Manifold, sareng kuring miharep éta henteu.

Mun urang hormat prinsip ieu, urang mastikeun yén sakabéh Manifold tetep murah.

Ah ... $ 245 mahal pisan kanggo anjeun, janten nganggo GvSIG yén moal ngarugikeun nanaon masang eta, Anjeun kudu diajar make eta.

17 Bales ka "Kumaha ngaktipkeun lisénsi Manifold GIS"

  1. Hai Alveniz, Sambungan ka Peta Google diblokir, Google ditutup aksés sareng nalika kuring maca dina forum éta henteu mungkin pikeun méréskeunana. Upami anjeun tiasa Buka Peta Peta, Peta Yahoo sareng jasa anu sanés tapi sanés Google.

    extension ieu teu nyambung ka Google Manifold tapi hiji extension dimekarkeun ku komunitas Georeference.org

    The lisénsi dasar teu mawa analisis jaringan analisis Manifold, keur eta hiji extension disebut parabot Usaha, nu ngajadikeun analisis urusan jalur jaringan optimasi dipaké. Teu pira mun dibandingkeun extension Conn disebut Arc GIS Analisis Network.

  2. Salam.

    Dina actualzidad lamun kuring meuli maninfold lisénsi, Anjeun bisa nyambung ka Google Maps, Anjeun ogé bisa disebutkeun ngeunaan penanganan ieu lemes dibandingkeun analis Network ngagunakeun, teu ampir hal anu sarua?

  3. Hatur nuhun g Virtual Bumi!, Upami kuring bisa, dina panglawungan maca hal kawas éta ngeunaan Google Earth.

    Tur kalawan hal mun reprojection jeung kuring bisa ngalakukeun hal eta.

    Nuhun sakali deui.

  4. Anjeun teu eta nyambung ka Virtual Bumi?
    Kuring ngarti yén aya ngan ukur masalah sareng Google Earth, kumargi Google ngarobih sababaraha hal pikeun nyegah naon anu dilakukeun Manifold. Dina forum aya sadayana topik dina ieu.

    Ku kituna tina reprojection:
    Anjeun ngeusian lapisanna, sareng anjeun napelkeun proyéksi sareng datum asli. Éta dilakukeun ku noél gambar, klik katuhu sareng napelkeun proyéksi.

    Teras, klik katuhu dina gambar sareng pilih pilihan "ngarobah ramalan" sareng pilih datum anyar.

    salam

  5. Hai g!, Abdi gaduh dua mamang salah ieu anu geus jadi teu mungkin pikeun nyambung ka kuring gambar tina google bumi jeung google peta, abdi dituturkeun ka hurup naon eta nyebutkeun didieu dina kaca anjeun sakumaha panglawungan husus Manifold. Hal sejenna Abdi teu bisa nyekel kumaha sugan aya sangkan reprojection na datum robah.

    Kuring miharep abdi tiasa ngajawab patarosan ieu. hatur nuhun sateuacanna.

    Mauricio

  6. Muhun, Abdi bungah.
    Sarta jenis lisénsi anjeun gaduh?

  7. sarta diurutkeun eta nurutkeun kana manifold forum, aya sababaraha file .dll dina folder bin of Postgres anu perlu nyalin manifold diréktori instalasi.

    Hatur nuhun !!

  8. Muhun abdi boga pamanggih, éta teu kudu masalah.

  9. Anjeun terang yén kuring gaduh masalah pikeun nyambungkeun Manifold sareng postgres / postgis, kuring kéngingkeun pesen kieu "Henteu tiasa ngawangun sambungan kana datasource".

    Anjeun ngagaduhan gagasan naon eta tiasa. Kuring geus geus dijieun sambungan ieu kalawan opensource GIS desktop (uDig, gvSIG Qgis na Kosmos), kalayan saha kuring teu kagungan masalah nanaon.

    Salam.

  10. Lamun bisa.
    Tangtu, jeung gera aktivasina anu leungit lamun pormat mesin.
    Lamun salah sahiji mesin Anjeun kedah pormat 5, lisénsi anu leungit sarta lamun hayang jadi masang anyar kedah mésér lisénsi sejen, anu bakal anjeun 5 activations lianna aya.

  11. jeung anjeun bisa dijalankeun dina lima mesin béda sakaligus ???

    slds.

  12. Taya, éta nu ukur meunang hiji konci lisénsi (ieu teu tombol aktivasina).

    Dugi lajeng anjeun boga 5 activations, sawaktos Anjeun masang program tur ngagunakeun eta pikeun kahiji kalina Anjeun turutan prosés nu dituduhkeun luhur, disambungkeun ka Internet anjeun meunang hiji angka aktivasina anu pakait jeung Jumlah mesin Anjeun.

    Anjeun oge bisa ulah tina peta tapi ti kaca nu dituduhkeun dinya.

    Lamun anjeun bade ngalakukeun jeung mesin sejen, éta sami.

  13. Hatur nuhun g!, Abdi gaduh patarosan sejenna, kumaha solicitous nu activations 4 sejen, saprak di mail hijina asalna?.

    Salam.

  14. Jigana éta ampir langsung, sapeuting.

    Kabéh lisensi, kaasup perusahaan anu keur 5 activations, nyaeta, Anjeun bisa make ngan hiji mesin, sarta gaduh 5 activations sadia upami Anjeun noél nu format mesin.

    Atawa anjeun bisa masang eta on 5 mesin béda, ngagunakeun hiji aktivasina dina unggal.

  15. Kuring boga mamang a ngeunaan oes Quant waktu tunda antara hiji mundut program nu liwat internét nepika ngahontal tombol aktivasina via email electónico.

    Anu séjén, versi perusahaan kanggo sabaraha mesin nyaéta dimungkinkeun pikeun nganggo lisénsi éta?

    Salam,

    hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.