Sababaraha plugins mangpaat pikeun Live Writter

Live Writter nya éta aplikasi anu kuring pake pikeun ngirim di blog ieu, numutkeun sababaraha, salah sahiji produk Microsoft hadé.

sababaraha waktu ka tukang Kuring dikaitkeun kana Live Writer jeung complements anu aya dina mangsa éta, ayeuna maranéhna geus kaluar sareng sababaraha fungsi kuring resep sanajan henteu kabeh nganggo ieu; hayu urang tingali sababaraha kanggo maranéhanana anu geus parantos aya:

count kecap Counter Kecap

Anjeun milih téks, sareng nunjukeun anjeun total kecap, karakter sareng ayat. Mangpaat pikeun nulis tulisan anu disponsoran, dimana éta kedah langkung seueur panulis kecap-kecap langkung.

Selapkeun émotik

Mintonkeun panel mana anjeun bisa milih grafik lucu.

Selapkeun méja

Hal ieu ngamungkinkeun nyieun méja kalayan anu nganggo kaayaan pribadi anu sanés sapertos warna wates, gambar latar tukang, jeung sajabana

count kecapNyieun cadangan

Aplikasi ieu disebut LiveBlogTransfer nyiptakeun cadangan blog, dina database Aksés, éta ogé ngidinan Anjeun pikeun ngirim tulisan ti hiji blog ka anu sanés.

Selapkeun potret layar

Ku cara Snagit anjeun tiasa ngimpor gambar tina potret layar

Asupkeun tumbu ka Wikipédia

Kalayan ieu mungkin nyieun tumbu ka Wikipedia dina cara praktis, milih basa

Jieun gambar ramatloka

Hal ieu ngamungkinkeun Anjeun pikeun nyieun gambar wéb, milih ukuranna

Jieun pélor

Jeung plugin ieu anjeun bisa nyiptakeun
pélor pikeun daptar,
mawa sababaraha kaasup
tur anjeun tiasa ngadamel langkung anyar.

Dina galeri Live anjeun tiasa ningali daptar lengkep asesorisna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.