Warna robah latar: AutoCAD atanapi Microstation

Simkuring umumna make latar tukang bodas atawa robah hideung mangrupakeun kagiatan sering pikeun tampilan alesan. Dina conto ieu urang ningali aya AutoCAD na Microstation.

Kalawan AutoCAD saméméh 2008

Hal ieu dilakukeun dina Parabot> Pilihan, Kudu jadi kalawan 3D Sipil atanapi aplikasi nu teu nembongkeun menu di luhur, anjeun tiasa sacara manual ngetik paréntah pilihanterus asup.

tab mamerkeun robah dijieun dina tombol warna. Aya Anjeun bisa milih modél warna, Pilihan perenahJeung sajabana

robah latar warna autocad MicroStation

Pisan gunana eta ngabogaan tampilan saméméhna, nu keur leungit di Microstation sarta pilihan warna séjén.

Kalawan AutoCAD sanggeus 2009

[Sociallocker]

robah latar warna autocad MicroStation jadi pita 2009 2010 na AutoCAD, tingali nu aya fasilitas pikeun manggihan nu Paréntah. Ngan nulis kecap Options, sarta Kami ngabejaan menu nyaeta, lain perkara nu keur sarua.

MicroStation

Microstation lamun eta geus rengse kalayan:

  • Workspace> Tanya
  • Aya urang milih pilihan panel kénca Témbongkeun Options
  • Lamun teu dipilih Hideung Latar -> BodasUrang bakal boga latar hideung, nu standar. Upami eta bakal bodas.
  • Anjeun oge bisa milih lian ti bodas, nunjukkeun Pate handap panah dituduhkeun di duanana modél warna sakumaha Perenah (model Lambaran).

robah latar warna autocad MicroStation

robah latar warna autocad MicroStation fitur ieu umumna dilarapkeun kana workspace, tapi sipat tina Vista Anjeun bisa milih lamun rék standar nu dijaga (hideung) atawa warna diartikeun keur dilarapkeun. dimungkinkeun dina manglaku ka file pakasaban, lamun rék generalize, éta kudu dipigawé dina file cikal (file siki).

Jang ngalampahkeun klik ieu dina sudut anu ViewTur dipilih Témbongkeun atribut, Teras pilih kasang tukang.

conto ieu dijieun kalayan Microstation V8i anu gaduh versi saméméh XM ukur anjeun ningali Pilihan buleud (pariksa daftar)

[/ Sociallocker]

6 balesan pikeun "Robah warna latar: AutoCAD atanapi Microstation"

  1. hatur nuhun pisan pikeun pitulung dina pohara alus sarta gampang

  2. Kuring spent pohara alus sarta hatur nuhun pisan pikeun pitulung dina

  3. Pasate anjeun, hatur nuhun pisan
    Kuring dilayanan aaaaarto
    Cuidatee alhamdulilah Anjeun

  4. muchaas sabab ieu naon atuh diperlukeun, ngarobah tukang ti hideung jeung q awhite éta hadé pikeun tetempoan

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.