Hiji program nu sae pikeun ngahemat na layar édit video

Dina ieu 2.0 era anyar, téknologi geus robah nyata, jadi loba kitu, nu ngidinan tempat jangkauan nu saméméhna teu mungkin. juta tutorials on loba isu dihasilkeun kiwari aimed pisan audiences, dumasar kana waktu geus jadi kudu boga parabot pikeun niténan lampah dihasilkeun ngaliwatan layar komputer, contona, videotutoriales merlukeun prosés na rohangan ngédit sakumaha motong, narrations, nambahan eusi tékstual atawa eusi ékspor ka format béda, pikeun nganteurkeun hiji produk kualitas.

Keur kitu aya alat anu digunakeun ku professional dina Kanggo nampilkeun publik nu kumaha carana sangkan sababaraha prosés, ngajawab masalah atawa ngan saukur ngadidik. urang ngobrol ngeunaan Screencast O-matic-, Mana ngamungkinkeun rekaman via ramatloka maranéhanana atawa ku ngundeur aplikasi kana PC Anjeun, Anjeun tiasa make boh presentasi aplikasi sabab persis sapuk. Artikel ieu highlights kauntungan utamina.

  1. screenshot

Nalika anjeun jelas ngeunaan isu ngarekam tutorial eta, muka aplikasi pikeun nyieun rékaman saluyu dina palang menu na urutan salaku pilihan kahiji tombol "Rékam".

lajeng mintonkeun hiji pigura anu susunan wates mana kudu sagalana rék ngarékam, anjeun tiasa nyaluyukeun saloba diperlukeun. Nuduhkeun tipe rekaman:

  • ngan layar (1)
  • Webcam (2)
  • atanapi layar tur Webcam (3)
  • nu preferensi pakait anu disetél: wates waktu husus (4),
  • Ukuran (5),
  • carita (6)
  • atawa lamun perlu sora tina PC (7) dirékam.
  • Anjeun tiasa ngakses menu preferensi sejen (8), dimana anjeun bakal nangtukeun naon tombol pause, sabab teu mundur, nu kontrol bar, rékaman atawa ngazum kadali.

Nambahkeun hiji unsur tekenan sakumaha panah, kuadrat, ovals nyorot sababaraha teks, buka palang utama dina mangsa rekaman na nomeran tombol "pensil". rekaman bakal ngareureuhkeun na aya proses nambahkeun saloba barang sakumaha dimimitian dianggap, anjeun tiasa ningali dina gambar di handap ieu.

Sedengkeun pikeun zum atawa pendekatan, wae dina kanvas bari rekaman anu dipigawé ku ganda-ngaklik area nu husus, teras pikeun ngahanca ngarekam pencét tombol beureum dina toolbar tur nuluykeun prosés.

Kana parantosan tina prosés rékaman, video dipintonkeun dina jandela aplikasi utama, di jandela ieu prosés na rohangan ngédit séjén anu dilarapkeun, dimana Anjeun bisa nambah elemen multimédia kayaning terjemahan tina file atawa pangakuan sora (anu nyieun téks nurutkeun carita), lagu musik (aranjeunna nawiskeun sababaraha payil musik sacara standar, atawa Anjeun bisa nambah hiji file nu manggihan mangpaat).

  1. na rohangan ngédit video

Sedengkeun pikeun video ngédit aplikasi ieu téh lengkep pisan, éta nawarkeun loba parabot nyieun videotutorial hiji produk visually pleasing na explanatory. Simkuring nyandak video sagala on PC kami pikeun mintonkeun yen lampah bisa dipigawé tina menu Édit. Loading ka video nu newak layar mimiti video (1) jeung Kala (2) ditémbongkeun dina margin kénca anu sipat tina kanvas (3), nyaéta ukuran nu boga video, bisi ieu téh 640 480 x.

Nya kitu, sipat audio (4) dimana pilihan pikeun ngékspor audio tina video atawa ngimpor sagala séjén tina PC pikeun Lebetkeun eta dina rekaman nu ditempo. Mun video nu kacatet ku layar pilihan jeung Webcam, Anjeun bisa ngaktipkeun pilihan pikeun nembongkeun kotak jeung gambar ti Webcam (5), ogé kajadian mun kursor, anjeun tiasa Ningalikeun atanapi nyumputkeun jalur na di bandung ( 5).

parabot rekaman boga Screencast-O-Matic Éta nyaéta kieu:

  • Motong: dipaké pikeun motong bagéan video anu teu relevan.
  • Nyalin: Kalawan alat ieu sakabeh bagéan video maranéhanana anu perlu ngayakeun réplikasi dipilih
  • Sumputkeun: Anjeun tiasa nyumputkeun gambar kotak Webcam atawa kursor mouse.
  • Selapkeun: mangrupakeun fungsi pikeun nambahkeun rékaman anyar, catetan saméméhna, ngareureuhkeun video, tambah hiji file video éksternal atanapi nempelkeun hiji bagean rekaman nu saméméhna disalin ti video nu sejen.
  • Narrate: ngaliwatan mikropon hiji Anjeun bisa nambah file audio dina video.
  • Tumpang tindihna: kalawan alat ieu bisa nempatkeun sababaraha unsur di video Anjeun, ti saringan kayaning Blur, Gambar, contours video, panah, nyorot ukur bagian tina video nu liwat pigura a, téks (warna, format na tipe nyaeta elege typeface), overlays témpél (pikeun nempatkeun sababaraha panah, anu dipigawé, lajeng salin saloba kali sakumaha diperlukeun).
  • Ngaganti: ngagantikeun video nu ayeuna atawa ngarobah hiji pigura video husus sarta nempatkeun sejen.
  • Speed: rekaman speed atawa de-ngagancangkeun.
  • Transisi: nambahkeun jenis transisi tina hiji gambar ka nu sejen.
  • Volume: ngaluyukeun bagian video kalayan volume gede atawa Lesser.
  1. Ngahasilkeun video final

Dina ahir video, sarta luyu jeung ngedit, klik dina tombol "Puguh", nu ngabalukarkeun layar utama aplikasi, aya dua pilihan nyimpen:

  1. Simpen dina komputer: format video antara MP4, AVI, FLC, GIF, ngaran file na jalur kaluaran ieu disimpen, kualitas (low, luhur atawa normal) dina tungtungna geus diklik nyebarkeun dieusian dipilih.
  2. Screencast-O-Matic: data pilihan Ieu anu medarkeun video, judul, pedaran, sandi, link custom (lamun diperlukeun), kualitas, sarta dimana terjemahan bakal katingali nu ditampilkeun. pisibilitas video manjangan kana platform web populer kayaning Vimeo, Youtube, Google Drive atanapi Dropbox, upami teu luyu mun nyebarkeun pilihan ieu ditumpurkeun.

Aya loba hal anu bisa dipigawé kalayan Screencast-O-Matic haratis ieu mungkin pikeun ngarekam nepi ka 15 menit, MP4, AVI sarta format flv sarta unggah eusi ka platform web di luhur kitu, pikeun pamaké bayaran Aya kaunggulan considerable, kayaning gaduh gudang online tur dimeunangkeun dina acara gagal a, fungsi ieu deui cadangan PC spasi disk na tiasa diakses ti ramatloka pikeun sakabeh rekaman dina komputer mana wae .

pamaké bayaran Aranjeunna mikaresep ngabogaan aksés ka parabot na rohangan ngédit, rekaman audio via microphones, ngarekam ukur tina Webcam, teken jeung zum dina mangsa rekaman.

Pikeun leuwih jéntré, didatangan Screencast-O-Matic

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.