ProgeCAD, alternatif sejen AutoCAD

progecad

ProgeCAD Éta waragad solusi low dumasar kana téhnologi IntelliCAD 6.5, nu bisa sampurna bisa dipilih salaku gaganti ti tingkat software AutoCAD.

Hayu urang tingali naon boga progeCAD:

Sarupa AutoCAD

Keur sarupa AutoCAD paréntah duanana sakumaha fungsionalitas ngamungkinkeun teu kudu ngalatih technicians anu geus mastered platform ieu. Jadi lampah kayaning: lapisan manajemén, sababaraha téks, Kabiasaan AutoLISP jeung paréntah sorangan dianggo jalan AutoCAD sami sanajan aya manual béda jeung tutorials video kalayan nu tiasa diajar.

AutoCAD surpasses sababaraha aspék

ProgeCAD malah eta boga sababaraha solusi nu AutoCAD teu dilaksanakeun dina versi panganyarna salaku:

  • Ieu ngarojong payil ti AutoCAD Vérsi 2.5 kana versi 2009
  • Ieu ngarojong redline jeung aksara, anu tiasa ngalakukeun file kadali kualitas ku indikasi praktis
  • Ngarobah pdf pikeun dwg file
  • Mibanda modul pikeun ngarobah raster kana vektor
  • Ecw boga rojongan pituin pikeun Gambar jeung jpg2000

Aya produk sejenna nu ngalengkepan

ProgeCAD asalna di dua versi: Standar na Profesional sanajan aya aplikasi husus sejenna rék dilegakeun poténsi maranéhna salaku:

  • icadsales_progeearth progeEARTHVérsi ieu aimed di surveying tur rékayasa kaasup titik kontrol maké COGO, DTM manajemén superficioes, garis kontur sarta fitur topographic lianna di manajemén nu kaasup jalan desain geometri.
  • progeCAMVérsi Ieu keur desain mékanis jeung manufaktur
  • progeoffice-icad progeOffice, kalawan extension ieu tiasa berinteraksi sareng program Microsoft Office, kayaning Excel PivotTables
  • progeCAD Viewer DWGIeu versi pikeun nempoan, percetakan, ngajadikeun jeung nyieun redline on file DWG tina versi AutoCAD dugi 2.5 2009
  • penerjemah file ProgeCADDi handap ieu mangrupakeun ekstensi nu dibeuli misah guna ngekspor ka sareng ti file kayaning:! Google Sketchup, IGES, hambalan, STL, 3D Studio, CNC, OBJ komo aya hiji extension impor titik tina file téks.

béaya rendah

Ieu nu paling pikaresepeun of progeCAD, pikeun lisensi sarua jeung progeCAD Standar AutoCAD lt nyaéta panggero walketh dina $ 250 na 399 $ profésional

Aya ogé lisensi jaringan anu bisa dipaké floating formulir USB dibabawa kuring, ieu kaluar $ 599

Coclusión

Dina kacindekan, progeCAD mangrupa solusi Kadé nambihan kana platform handapeun ongkos alternatif ulah pirating AutoCAD lamun harga datang, éta metot anu bisa dijalankeun dina Linux Ubuntu jeung Mac maké téhnologi Parallels tur sakumaha disebutkeun dina kaca, versi 2009 ngandung hiji panganteur mun berinteraksi sareng Google Earth.

Mun hayang uninga langkung, bisa kapanggih dina kaca progeCAD tur ngundeur Vérsi sidang tina 30 poé nu boga sagala fungsionalitas nu.

Hiji Balesan to "ProgeCAD, alternatif sejen AutoCAD"

  1. progecad boga sababaraha masalah anu henteu acan ngumbar. Urang searched forum jeung saw anu sanesna geus teu boga respon na leyuran nanaon.
    di kantor kami kami diusahakeun bareng jeung clone ZWCAD Cina. Aranjeunna teu goréng, tapi ahirna opted pikeun Bricscad, di sagigireun éta maranéhna dijieun rencana bantuan teknis anu ieu naon ogé diperlukeun.

    pikeun kasaluyuan sigana nu pangalusna sadaya urang geus diuji jadi jauh aranjeunna geus Isro sadayana Windows ngadat urang tadi kalayan versi percobaan tina progeCAD. (Urang digawekeun ku Windows Vista na XP)

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.