Portabel GIS 3, ampir kabeh versi tina USB a

Eta diumumkeun versi katilu GIS Hotspot alat urang teu review tilu taun ka pengkerSagampil versi 2 dibuka dina bulan Juli 2009. Ku jalan kitu, kuring inget sanggeus dipake eta dina poé éta demokratis krisis Honduras kapaksa kami digawekeun ti imah urang, sarta ampir kabéh ti paranoia USB dieu nanaon bisa kajadian.

Manéhna hayang ningali dina versi ieu gvSIG 1.11 tapi sigana nu volunteering pikeun berpungsi dina ieu teu geus cukup. Urang sono di release ieu, nu euweuh: uDig, Geoserver na gvSIG. Ayeuna ngan brings Quantum GIS.

Perlu dipikanyaho yén salila versi ieu aya disenchanted Java nyaéta platform on nu diwangun parabot ieu, maranéhanana ogé geus reiterated yén ngan dijalankeun dina Windows jeung ogé brings tumpukan pinuh nu datang sareng Apache / php / MySQL. Urang ngarti yén mahluk MySQL Oracle, PostgreSQL leuwih hade balik pikeun naon sigana urang ogé mibanda wewenang nu geus jadi na database spasial na supplemented kalawan PostGIS.

Éra ngeunaan parabot desktop, tapi kitu téh kelestarian dina téhnologi, teu bisa nutupan sagalana tanpa résiko tina tightening teuing saeutik, altruism teuing kirang nalika.

gis portabel

Tapi hey, hayu urang tingali naon brings deui GIS Hotspot 3

  • Kuantum GIS 1.8.0, dina wayah éta dibawa versi 1.02
  • PostgreSQL 9.0.6, 8.4.01 tadi méméh. Ieu brings jukut kaasup jeung nu pangabisa éndah ekspor ka MapServer ampir dina hiji klik.
  • PostGIS 1.5.3 di ngagantian PSQL Pakakas
  • MS4W 3.0.4 5.6 kaasup MapServer na 6.0. Tapi Mapserver dibawa saméméh FWTools perpustakaan. Ogé ngaliwatan jalur ieu diajar OpenLayers kiwari disebut tina Mapserver 6 ..
  • Vérsi PgAdmin III 1.12.3 kiwari saméméh bringing nu 1.10
  • Pyton 2.7, ogé saméméh datang ka pelengkap dina FWTools perpustakaan
  • Bastian ogé hadir kalawan naon urang nganggap ngajawab naon masalah Pyton pikeun ngatur KML / GML dina PostgreSQL database
  • GDAL na OGR perpustakaan sok datang sakumaha FWTools

Sacara umum, éta dirumuskeun najan euweuh mawa parabot lianna disebutkeun di awal, tapi sigana hiji konsentrasi metot usaha ku kituna anjeun bisa ngawangun manajemén data dina database na nyebarkeun malah lamun eta geus perlu cicing dina jalur C ++ basa. Bari pangarang geus jangji baris ngawengku hal séjén paménta moal bakal jadi goréng yén bisa ngawengku versi stabil tina gvSIG na Geoserver mudahan yén krisis Jalang di Spanyol henteu nyegah gvSIG tetep diposisikan dina konteks ieu.

bédana sejen nyaeta ayeuna pikeun diundeur ti Dropbox nu complicates rada sabab rubakpita nu ngan bisa laksana tur janten slow. Lamun beban janten ampir enol anu dibolaykeun jeung asuransi kudu nyobaan poé saterusna.

Ieu jelas yén éta téh alat teu keur produksi, tapi hiji latihan metot.

di dieu Anjeun bisa ngundeur

Di dieu téh Forum rojongan


Diperkirakeun dina artikel nu ngawengku review ngeunaan gvSIG 1.12 geus ngumumkeun sakumaha final, tapi sanajan optimism mah bisa muka ons ons manajer ditémbongkeun saperti aksés rusak: http://gvsig.freegis.ru/download / gvsig-desktop mulih hiji pesen kasalahan sarta http://downloads.gvsig.org/download/gvsig-desktop langkung eta sigana ngalakukeun sagalana, teu update lamun Anjeun ngabalikan deui program.

Hiji Balas ka "Versi Portable GIS 3, ampir sadayana tina USB"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.