arsip pikeun

PlexEarth

PlexEarth brings 2.0

Dina bulan Nopémber taun ka tukang kuring dijieun assessment sahiji versi 1 of PlexEarth Pakakas pikeun AutoCAD, kaasup interaksi AutoCAD diantara inovasi na kalawan Google Earth. Dina jejer ieu aya kamajuan kawas StitchMaps, KMLer, CounturingGE, kml2kml, bisi Plex, dina pamanggih kuring, salah sahiji kamajuan pangalusna Kuring geus ditempo dina ...

UTM berinteraksi sareng Google Earth

Plex.mark! Ieu mangrupakeun ngembangkeun dipigawé dina Google Earth ActiveX nu facilitates operasi langsung UTM henteu ngan keur koordinat tapi ogé pikeun asup. Éta gratis. Install Plex.mark! Plescape pikeun ngundeur ti parusahaan Yunani parabot Plex.Earth produsén urang; sanggeus masang potong kompas on desktop nu geus dijieun. Pikeun ...