arsip pikeun

PlexEarth

Plex.Earth Timeviews masihan profésional AEC sareng gambar satelit pang anyarna dina AutoCAD

Plexscape, pamekar Plex.Earth®, salah sahiji alat anu paling populér pikeun AutoCAD pikeun ngagancangkeun proyék-proyék arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi (AEC), ngaluncurkeun Timeviews ™, layanan unik di pasar AEC global, anu ngajantenkeun Paling citra satelit anu paling murah sareng gampang diaksés dina AutoCAD. Saatos kerjasama strategis ...

Garis kontur ti Google Earth - dina 3 léngkah

Tulisan ieu ngajelaskeun kumaha carana ngahasilkeun garis kontur tina modél digital Google Earth. Pikeun ieu kami bakal nganggo plugin pikeun AutoCAD. Léngkah 1. Tingalikeun daérah anu urang hoyong kéngingkeun modél digital Google Earth. Léngkah 2. Impor modél digital. Ngagunakeun AutoCAD, saatos masang Plex.Earth Add-in. Mimitina,…

3 Warta sareng 21 kajadian penting dina kontéks GEO - Dimimitian 2019

Bentley, Leica sareng PlexEarth mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun dimimitian dina bulan Pébruari 2019. Salaku tambahan, kami nunjukkeun yén kami parantos nyusun 21 kajadian anu pikaresepeun anu bakal datang, dimana sakumna masarakat ahli geoengineering tiasa ilubiung. Sababaraha hal anu dibahas dina acara ieu nyaéta: BIM, GIS, PDI, Geostatistics, ...

Transoft Leyuran na Plexscape nyieun aliansi nawarkeun ngagambarkeun leuwih realistis tutumpakan dina Google Earth 3D

Transoft Solutions Inc., pamimpin dunya dina desain rékayasa transportasi sareng parangkat lunak analisis, parantos damel sareng Plexscape, pamekar Plex.Earth®, salah sahiji alat anu paling populér pikeun AutoCAD pikeun ngagancangkeun arsitéktur, rékayasa sareng proyek konstruksi. (AEC). Unsur sentral tina kemitraan éta nyaéta integrasi téknologi AutoTURN®…

UTM koordinat sistem dipintonkeun dina Google Maps

Sigana henteu sapertos kitu, tapi sumber daya anu PlexScape Wéb Wéb parantos disayogikeun pikeun ngarobih koordinat sareng nampilkeunana dina Google Maps mangrupikeun latihan anu pikaresepeun pikeun ngartos kumaha koordinat sistem daérah anu béda-béda dina dunya damel. Pikeun ieu, nagara dipilih ti panel anu nembongkeun Sistem Koordinat teras ...

Plex.Earth download Gambar tina Google Earth Dupi éta haram?

Kami parantos ningali sateuacan sababaraha program anu ngaunduh gambar ti Google Earth. Georeferens atanapi henteu, aya anu henteu aya deui sapertos StitchMaps sareng GoogleMaps Downloader. Dinten anu sanés rerencangan naros ka kuring naha naon anu Plex.Earth damel tina AutoCAD ngalanggar kawijakan Google atanapi henteu. Naon istilah Google nyarios http://earth.google.com/intl/es/license.html (c) la…

Egeomates ... 2 2011 méméh Wikileaks tungtung

Kalayan ukur tilu dinten dugi ka akhir taun 2011, kuring parantos diidinkeun pikeun komunikasi sahenteuna dua berita ieu anu bakal ngarobah kahirupan urang di 2012: 1. Microsoft mésér Bentley Systems. Sakumaha kadéngéna, Microsoft parantos ngahontal perjanjian akhir pikeun kéngingkeun inti Bentley Systems anu kahontal dina Bentley Infrastructure 500; jumlahna…

Pos antara langkung ti 50 bulan

Saatos langkung ti 50 bulan nyerat, ieu mangrupikeun ringkesan. Dina pandangan heula, sanaos pamilihan parantos dumasar kana panémbong halaman, radiografi nyaéta: 13 aranjeunna aya hubunganana sareng AutoCAD atanapi aplikasi nangtung na. Téma anu parantos permanén, diantara berita ngeunaan vérsi anyar, kagunaan praktis ku Sipil ...

Ngahasilkeun Contours Google Earth mun AutoCAD

Sawatara waktos ka pengker kuring nyarioskeun Plex.Earth Tools kanggo AutoCAD, alat anu pikaresepeun salain ti ngimpor, mozaicking gambar georeferénsi sareng didigitalisasi kalayan presisi, éta ogé tiasa ngalakukeun sababaraha rutinitas umum di daérah survey. Kali ieu kuring hoyong nunjukkeun generasi garis kontur ti Google Earth. Meureun kanyataan yén ...