Plex.Earth download Gambar tina Google Earth Dupi éta haram?

Malah saméméh urang nempo sababaraha program diundeur Gambar tina Google Earth. Georeferenced atanapi henteu, sababaraha euweuh aya salaku StitchMaps y GoogleMaps Downloader.

Ari lain babaturan kuring nanya lamun damel naon Plex.Earth ti AutoCAD atawa ngalanggar kawijakan Google.

Maranéhanana ngomong istilah Google

http://earth.google.com/intl/es/license.html

(C) dispatch, manajemén armada atanapi aplikasi nu sarupa. Taya pamakéan nu diwenangkeun Software sagala cara sahingga pamaké jeung jalma séjén ngakses ka undeuran massa atawa eupan bulk of numeris lintang jeung bujur koordinat. Anjeun teu kedah nganggo Software pikeun percetakan atawa Gambar diundeur masifData atawa eusi lianna.

Ogé tina segi Google Maps nyebutkeun:

«Anjeun panginten henteu resep eusi pikeun turunan anu henteu aya hubunganana sareng produk, sapertos pikeun éditan salajengna dina drafting anu sanés, penerbitan desktop, atawa aplikasi GIS. "

rundingan geus dipigawé dina panglawungan béda, duanana ESRI sakumaha Google Earth, tapi sumber best of rujukan bisi urang, keur PlexScape hiji pamekar AutoDesk otorisasi nyaeta naon disebut di tempat anu sarua, sagampil konektor éta di laboratorium. Bari blog teh teu pamadegan resmi AutoDesk, eureun pamaké sepi anu ngajaga kabingungan tina pernyataan luhur.

Soctt Shpeppard ditarik deui tapi ceuk bagéan légal bakal ngajelaskeun, nu dicutat parusahaan boga hiji perjangjian jeung Google pikeun nerapkeun ngembangkeun dina API tina Google Earth nu ngawengku kumaha Civil3D na AutoCAD Peta ngajadikeun importing model digital sarta gambar.

Autodesk ngabogaan lisénsi ti Google anu ngamungkinkeun Autodesk pikeun nerapkeun API Google Earth Jeung produk Autodesk; Sanajan kitu, éta specifics palaksanaan kami Sapanjang Ku watesan lisensi Autodesk pikeun pamakéan téknologi pihak katilu anu rahasia, sarta kami geus moal aya di kamerdikaan babagi inpormasi kalawan Konsumén Éta.
pamaké tungtung hoyong nganggo imagery Google WHO Bumi di luar produk Autodesk (kaasup narik kana aplikasi sorangan) kedah tangtu meunang lisensi ti Google sorangan Maranéhna sarta Google sasuai jeung istilah keur dipake.

Ogé clarifies naon pamaké tungtung hayang ngalakukeun jeung produk dihasilkeun tina aya, éta mangrupakeun tanggung jawab manehanana sorangan sarta merlukeun lisensi langsung kalayan Google papanggih istilah maranéhanana.

Ku kituna, keur ngembangkeun Plex.Scape tina kamampuhan of AutoCAD, gumantung kaayaan perjangjian ieu. Tangtu Kauntungannana Plex.Earth teu Civil3D keur nu Tapi ngan AutoCAD lt malah tiasa poéna. gambar ogé asalna di kelir sarta euweuh pilihan pikeun milih resolusi pikeun diundeur.

Salaku I disebutkeun dina artikel abdi saméméhna, ieu bakal salah sahiji parabot anu bakal nguntungkeun pikeun pamaké média Hispanik. Plex.Earth bisa dibeuli langsung di lokasi PlexScape atawa dealer AutoDesk. Dina kasus Latin America, maranéhna keur néangan distributor lokal.

4 balesan pikeun "Plex.Earth download Gambar tina Google Earth Dupi éta haram?"

  1. Leres, éta sacara hukum. Nya, parantos dilakukeun dina perjanjian anu AutoDesk sareng Google.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.