Plex.Earth, hiji conto alus ngeunaan penetrasi pasar Hispanik

Ngan kiwari geus dibuka Vérsi Spanyol tina kaca PlexScape, sajaba ti édisi Yunani aslina ogé eksis dina basa Inggris sarta Perancis.

Sigana sikep signifikan, nu ningal bukti saméméh sabab Plex.Earth dina na leuwih ti 10 basa Spanyol geus kaasup dina versi 2.0.

Muhun, teu aya rasa anu bahasa kadua paling dipake dina Google. Tapi ieu ngagambarkeun hiji trend dicirian arah sektor ieu, nu ngagambarkeun nanaon kirang ti 500 juta jalma, najan sumebar di sakuliah dunya, nu ngumpul di Amérika jeung Samenanjung Ibéria. A sektor anu unggal poé pasar dewasa mana pausahaan laun tur professional geus datangna ngartos pentingna migunakeun software jum'atan na pamaréntah pikeun ngadopsi kawijakan pikeun investasi sustainable di bagean téhnologi.

Éta ogé patut fakta notorious, aranjeunna dipaké tarjamahan manusa, anu méré rada jelas eusi, sabalikna naon Google Translate ngahasilkeun dina usaha pangalusna na ngartos whims linguistik urang.

parabot plexearth pikeun AutoCAD

Egeomates nyimpen jejak Plex.Earth ti dua taun ka tukang, ampir kana kreasi na. Kuring ayeuna tiasa ngabayangkeun panyipta na (a insinyur sipil), mastikeun tilu patarosan anu loba miboga atravezado aranjeunna satengah sirah hiji:

Bisa eta tiasa gaduh Google Earth di AutoCAD, ngamangpaatkeun imagery satelit sarta jasa WMS téh dilayanan dinya?

Tur bisa eta tiasa ngagambar dina Google Earth, dibere precision yén AutoCAD nyadiakeun, sarta nyimpen data dina dwg?

Bisa karya ieu kalayan sagala versi AutoCAD?

Urang terang yen masalah nu geus dipikaresep umum keur di mana waé di sakuliah dunya, tapi konteks Amérika Latin kami téh leuwih museurkeun kaunggulan nyokot tina bagean Google Earth. Lamun cicing di Walanda jeung hayang gambar digital ngan bakal nyambung anjeun WMS jasa nu nawiskeun eta haratis, lamun rék orthophoto nu ngan Anjeun buka jeung Cadastral Institute na acquire kalawan harga nu lumrah atawa haratis dina perjangjian bursa tina peta badag skala.

Tapi lamun cicing di Amerika Latin ... (kalawan sababaraha iwal), nu orthophoto anu nyokot ngadaptar Nasional dana publik teu sadia, upami teu nempatan dokumen disaluyuan ku Présidén, éta euweuh gaduh atanapi kedah mayar kacamatan a pagawe pikeun ngajual maneh ka low panghandapna. Dina kasus séjén, aranjeunna ngajual eta, tapi hargana di handapeun daftar ... nu malah anjeun meunang mun anjeun ningali harga maranéhna ménta peta cadastral di print.

Ku kituna Google Earth, kalayan keterbatasan na janten menarik. Kalawan rasa alus survei lapangan setélan eta geus réngsé nepi keur solusi pikeun kelemahan institusional jeung licik mangtaun hiji kaunggulan ku sumberdaya nu teu aya.

Sahenteuna dina ulasan ieu kami geus dikaitkeun aranjeunna:

Urang pleased ningali parobahan nya éta ngusulkeun, reflected dina versi panganyarna, ogé maranéhna nempo Spanyol salaku kamungkinan. Diajak ngobrol salah sahiji Birokrat anak, rujukan dijieun kuring ampir katilu konsumén maranéhanana ayeuna téh Spanyol diomongkeun.

Pikeun bagian urang, urang ngabagéakeun sarta kami miharep éta produk revolusioner ieu bakal nyebarkeun, sugan konektor pangalusna diantara Google Earth na AutoCAD.

http://plexscape.mx/

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.