Pict.com pikeun nyimpen gambar

Aya sababaraha pilihan pikeun nyimpen gambar, gratis sareng mayar. Seueur diantara aranjeunna prakték pikeun anu ngabagikeun data, nulis dina panglawungan atanapi blog sareng henteu hoyong maéhan hostingna.

Larutan mangrupikeun.com nyaéta solusi, anu mimitina sigana henteu siga anu katingali ku layar kosong, tapi ningali karya jasa na tiasa kaget anjeun ku kesederhanaan.

Pict.com: Basajan

Pro janten alesan utama anjeun pikeun gambar hosting ngan ukur hiji layar, kalayan bingkai beresih anu siap unggah gambar mangrupikeun naon anu anjeun tingali dina panel Pict.com

gambar

Nalika anjeun klik salah sahiji panél, panjelajah windows dibuka pikeun milih file, ngadukung gif, jpg sareng png. Teras unggah file na aranjeunna tiasa nilik.

Nalika milih file anu disimpen, aya tombol pikeun ngahapus sareng salah sahiji pikeun ningali data link:

Katerangan: didieu anjeun tiasa ngadaptarkeun katerangan téks sareng kecap dina bentuk tag

Data pikeun numbu: Anjeun tiasa milih pilihan aslina, sedeng, leutik sareng ageung. Teras dina panel handap anjeun tiasa ningali url anu peryogi pikeun:

  • Link sareng rerencangan
  • Patalina dina forum
  • Link ka blog nganggo html konvensional
  • Tautan langsung

Masing-masing aya pilihan pikeun nyalin linkna. Kitu sigana mah praktis pikeun kuring poto hosting pikeun tujuan munculna, sapertos nalika badé unggah gambar dina forum Jibril Ortiz, henteu milari kompléks pikeun nyimpen dimana nyimpen waé kodeu.

gambar

Pict.com: Praktis

Séri ngan tilu tombol pikeun ngalakukeun sadayana:

  • Pilihan pikeun email link
  • Tombol kadua pikeun ngabersihan layar
  • Tombol katilu pikeun ngimpor gambar tina url

gambaran

Pict.com: Naon anu leungit:

Sakali data diunggah, sareng panel najis ... moal aya mesin pencari atanapi aksés kana gambar anu disimpen.

Gambar henteu tiasa langkung seueur 3 MB

Teu aya garansi jasa, sanaos gratis, kami henteu resep yén sadinten dina kiriman kami unggah pesen muncul yén gambarna parantos dihapus tina akomodasi éta.

gambaran

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.