arsip pikeun

Maps

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Perusahaan Allware ltd nembé ngaluncurkeun Kerangka Wéb anu disebat eZhing (www.ezhing.com), kalayan anjeun tiasa dina 4 léngkah ngagaduhan peta pribadi nyalira kalayan indikator sareng IoT (Sensor, IBeacons, Alamas, dll) sadayana sacara real waktos. 1.- Ngadamel Layout (Zona, Obyek, Angka) anjeun -> Simpen, 2.- Sebutkeun obyék properti -> Simpen, 3.- Ngalaan ...

Ukuran leres nagara-nagara

thetruesize.com mangrupikeun situs anu matak, dimana nagara-nagara tiasa ayana dina paningal GoogleMaps. Ku cara nyéred obyék, anjeun tiasa ningali kumaha nagara-nagara distorsi sareng bédana lintang. Sakumaha ditembongkeun dina gambar, proyéksi silinder, nalika nyobian ngadamel proyéksi dina pesawat maksa ...