arsip pikeun

Maps

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Allware parusahaan LTD nembe dibuka hiji kerangka Web disebut eZhing (www.ezhing.com), kalawan nu bisa 4 léngkah dina ngabogaan peta swasta sorangan kalawan indikator sarta IoT (Sénsor, IBeacons, Alamas, jsb) kabeh sacara real waktu. 1.- Jieun Layout (Waktos, objék, inohong) perenah -> Simpen, Telepon ngaranna 2.- objék Propierties -> Simpen, 3.- ngungkabkeun ...

Ukuran leres nagara

thetruesize.com mangrupa loka metot, dimana anjeun tiasa nomeran nagara dina panempo GoogleMaps. Nyered objék, anjeun tiasa ningali kumaha cara nagara mawa tata bédana lintang anu menyimpang. Ditémbongkeun saperti dina gambar, dina proyéksi cylindrical, nalika nyobian sangkan a proyéksi dina pesawat nu Angkatan nu ...