Peta Suite wani tangtangan Manifold

Kanggo sababaraha waktos Manifold GIS parantos asup pasar, sareng aya sababaraha rujukan anu hade pamakean kredibilitas anu hébat salaku kasus James Fee. Sareng ngan sababaraha dinten saatos Konférénsi Wétan pikeun pamaké Manifold, sawaktos anjeun ngetik dina Google kecap "Manifold GIS", nembongan alat anu disayogikeun alternatif pikeun Manifold, nyaéta Map Suite.

Hususna sigana alternatip anu saé pikeun ngembangkeun lisénsi distribusi, tapi kuring kedah mamang pikeun karya desktop. Hayu urang nyandak katingal a.

1. Kompetensi in-service (Disatujuan)

Manifold gaduh cara jual anu anéh, sareng éta anjeun moal tiasa ngaunduh versi uji coba dinten 30, tapi anjeun kedah ngagaleuh éta ngajamin yén dina 30 dinten anjeun henteu puas bakal uih deui. Tapi seueur anu henteu resep ieu, ku kituna Peta Suite nawiskeun vérsi uji coba pikeun dinten 60 ... henteu goréng, kajantenan éta token dukungan sareng Manifold dibayar, $ 20 kanggo unggal pamundut ... sareng henteu seueur teuing nyarios waktos. Aranjeunna aya dina wanda anu goréng.

2 Fungsionalitas (mmm ...)

Lookta henteu matak bad Map Suite, anu nawiskeun peralatan béda boh pamaké tapi utamana kanggo pamekar. Bisa ningali pangajén James fee Chris C, sabab anjeunna parantos mastikeun yén anjeunna ngabongkar éta pikeun ngabuktikeun éta.

Input nawiskeun alat pikeun Pocket PC, desktop sareng wéb, teras komponen kanggo ngembangkeun layanan wéb sareng geocoding. Henteu aya diagram tapi urang kedah milarian kenduranna, sabab éta seueur seratan ESRI parantos sanggup dugi ka anjeun hoyong ngalakukeun hal anu serius sareng aranjeunna mimiti nyaritakeun yén anjeun kedah mésér langkung lebasan.

map_suite_product_diagram

Struktur na ieu dumasar kana sahanteuna 4 tingkatan scalability na najan teu gampang nyieun perbandingan ti questionable scalability ESRI, abdi kasampak di dinya ti point of view tina hiji pamaké anu merlukeun fitur tangtu:

gambaran

Naha GIS meja gawe, Peta Suite Desktop. Desktop ArcView sarimbag $ 1,500, atawa naon we nelepon Personal Manifold $245 (Teu di kamampuhan, tapi konsép)

Peta Suite Desktop patut $ 4,995 ... chanfle!

gambaran

Medarkeun jasa peta, Peta Suite Web. ArcIMS sarimbag $7,000 atanapi Manifold Profesional $295

Peta Suite Web sia $ 4,995 ... batur !!!?

gambaran

Ngamekarkeun aplikasi Peta Suite Engine. Sarimbag ArcGIS Engine atanapi Arc Editor $7,000 atanapi perusahaan Manifold $395 (... moal nu sarimbag Kamampuh)

Peta Suite Engine sia $ 4,995 ... batur!?

gambaran

Aplikasi pikeun PDAs, Peta Suite Pocket PCAtawa sarimbag ArcPad, Manifold boga sarimbag pikeun ieu, tétéla.

Peta Suite Pocket PC sia $ 4,995

Sigana lisensi distribution metot, atawa lamun ngembangkeun aplikasi kalawan platform ieu teu kudu mayar lisensi runtime sakumaha dina kasus di Manifold na ArcGIS, plugins pikeun penanganan sarta ogé renders video Demonstrative.

Éta ogé mastikeun yén tawaran maranéhanana pituin .NET komponén, komponén prebuilt sarta penanganan hadé tina susunan data badag.

3. Harga (gagal)

GIS manifold Ieu boga kaunggulan keur salah sahiji parabot ékonomi sarta komérsial paling ihwal eusi kacukupan.

Tapi ku harga eta, Map Suite teu ngajamin nanaon,

Peta Suite Desktop, $ 4,995
Peta Suite Desktop $ 4,995.00
Peta Suite Web $ 4,995.00
Peta Suite Engine $ 4,995.00
Peta Suite Pocket PC $ 4,995.00
AS geocode $ 2.0 4,995.00

Ngarobah AS 2.1 $ 2,495.00

AS 2006 Data Ku County $ 495.00
AS 2006 Data Ku Nagara $ 495.00
Dunya Data $ 695.00
Peta Suite Ikon Perpustakaan $ 295.00

Tangtu éta pisan langkung mirah ti ArcGIS Engine atanapi ArcGIS Server tapi tetep pisan mahal sakadar ngan gaduh hiji slogan «Microsoft Gold Certified Partner», total upami Microsoft teu ngajamin sorangan sareng Windows Vista.

Atoh, upami Anjeun hoyong undeur sidang versi 60 poé, aya urang boga.

rojongan peta suite ah!, abdi hilap, jasa anu langkung saé tibatan Manifold, saurang gadis anu saé langsung ngadatangan langsung, bertentangan sareng rojongan humoris awon sareng goréng tina Manifold. Ieu sanés $ 4,995, tapi éta 🙂

2 balesan pikeun "Peta Suite wani tangtangan Manifold"

  1. Hatur nuhun Chris, parantos réngsé. Panginten confussion ku slogan «Free James» sareng «Yuran James»

    Ulah salempang, lauk Babel anjeun beter ti Spanglish kuring

  2. Kaula mah James fee fee, Aku Chris C.

    punten upami éta goréng Spanyol, abdi dipaké lauk Babel

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.