lalampahan panjang dina poto 10

Kuring nyokot sababaraha poé iinditanMalah eling henteu darat kuring lamun Abdi deui. Tapi di dieu mah kirimkeun anjeun sababaraha best of wisata ieu nu kaasup sosialisasi pasatujuan keur fase dimungkinkeun disebut "kelestarian". Nunjukkeun yen perjalanan éta kalawan batur, abdi geus miboga waktos keur gabung téma ngeunaan Pamekaran Ékonomi Lokal ... malah salaku attache kultural.

Kuring ninggalkeun sababaraha poto dina format ditarima pikeun tujuan blog.

laguna

poto munggaran ieu mangrupa situ metot di tukang lamping subur upholstered kalawan luhur sayur.

anak

Hiji budak muterkeun kalayan sapatu karet di basisir tina laguna.

A sababaraha patani plowing jeung penanaman kentang lengkah. indung kuring dianjurkeun Karya ieu adi ngora kuring lamun manehna teu berlaku. kentang tutuwuhan
Azacualpa Valley

Ieu lebak komunal, nu India boga plot imajinér leutik, tempat aranjeunna nempatkeun stake a jeung dasi sapi na keur ngadahar jukut. Bintik nu katingali aya sapi di tukang saperti nada foreground tur jelas tina gambar henteu éfék Photoshop, éta kabut umum dina lebak luhureun MSN 1,800 di wewengkon tropis.

Hiji mojang India hala sapi doraka. laguna spésiés mangrupakeun sumber cai alam anu solokan lebak.

indigena
curug Dipikawanoh salaku La Chorrera, hiji curug impressive of leuwih 100 méter. jalan satapak téh katuhu dina gugur sarta kapentingan eta ngahasilkeun ampir rarasaan anu sarua ti tilu paragraf mimiti "saratus taun ti katiisan".
Bieu ningali, tapi éta piring tina Freshly dibantai hayam India, tortillas dihapus tina comal, béas jeung kacang ... najan ieu tradisi adat kaasup tadpoles dina diet maranéhanana. Tortillas
Orlové Hiji mojang ngimpi di lantai kadua wangunan kolonial, di 2: 29 am hiji gempa di basisir Amérika Tengah ditinggalkeun anjeunna sababaraha retakan ... na systematized Sunan Gunung Djati kaayaan sieun a.

Hiji munisipalitas dimana urang darat pikeun kahiji kalina dimodernisasi.

garéja Lepaera

chligatoro laguna

Hiji indung India ampir lumpat ngingetkeun kuring yen kaméra abdi Benq ... masih gede jeung zum digital.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.