arsip pikeun

Pangajaran CAD / GIS

Trik, kursus atanapi manual pikeun CAD / GIS

Haratis, buku alus ... ampir

Sababaraha dinten ka pengker sobat urang ti Geochalkboard nawiskeun kanggo ngalereskeun bukuna, sigana anjeunna nuju ngaropea perpustakaanna ... atanapi budak awéwé najong anjeunna ka luar apartemen sareng ayeuna aranjeunna henteu pas. :) Saluareun Peta, mangrupikeun anu kuring paling puas ku ngagaleuh. Éta ti ESRI Press sareng saur kuring éta mangrupikeun rujukan anu saé perkawis palaksanaan ...

Kaulinan Tetris, diajar géografi

Deui, jalma gélo ti Msgmap, bawa sababaraha peta dina bentuk permainan tetris anu lami. Kanggo ayeuna, peta dumasar nagara-nagara sayogi: Brasil, Perancis, Jérman, Italia, Jepang, Walanda, Karolina Kidul UK, AS Sareng ogé peta buana: Éropa, Afrika Sanaos aranjeunna ampir parantos unggah peta anyar unggal bulan, panginten éta saé ...

Tutorial nyieun jasa peta mosaic

Portablemaps nampilkeun salah sahiji tutorial anu pangsaéna anu kuring kantos tingali, dilakukeun ku JavaScript murni sareng html; Hal anu paling pikaresepeun nyaéta nampilkeun produk akhir, tapi nunjukkeun kumaha éta dilakukeun saléngkah-saléngkah ... sadayana tina hiji klik sareng tanpa janten tutorial anu langkung jero, tibatan pikeun jalma anu gampang diajar ku ningali ...

Kursus 7 gratis di wewengkon Cadastre / GIS

Pisan berharga sareng mangpaat tujuh kursus ieu anu bakal dimimitian pas, gratis sareng khususna online. Aplikasi Cadastre Multi-Tujuan dina Harti Sarat jeung Kaayaan Bumi Perkotaan Tangtosna online (gratis), interaktif sareng intensif anu tujuanna pikeun ngamajukeun pamariksaan kritis sistem kadaster dina kakuatan di daérah Amérika Latin anu béda ...

panglawungan sawala Bentley

Batur nembe sumping naroskeun dimana pangguna Microstation, atanapi aplikasi Bentley anu sanés mendakan bantosan. Ieu daptar forum diskusi anu bénten-bénten, dimana patarosan ditaros sareng pangguna sanés ngaréspon: Pamaké dina basa atanapi nagara séjén bentley.espanol (Spanyol) bentley.mx (Mexico) bentley.general (Inggris) bentley.general.de (Jérman) bentley.general.fr (Perancis) bentley.general.jp (Jepang)…

Salaku Microstation diajar (jeung ngajarkeun) gampang

Sateuacanna kuring nyarioskeun kumaha ngajar AutoCAD ku cara anu praktis, kursus anu sami kuring ngajarkeun pikeun pangguna Microstation sareng kuring kedah adaptasi metodeu pikeun pangguna Bentley ... salawasna dina konsép ieu yén lamun batur diajar 40 paréntah tina program komputer, aranjeunna tiasa ngémutan yén éta ngadominasi. Jalma kedah diajar Mikrostasi ngan ukur terang 29 ...

manual Manifold di Spanyol

Sateuacanna kuring parantos ngalebetkeun manual pikeun ArcGis sareng AutoCAD. Taun kamari kuring parantos nganggona Sistem Manifold pisan pikeun gawé desktop sareng pamekaran aplikasi; alesan anu parantos kuring ngahibur dina blog ngeunaan topik éta. Kuring bébéja ka anjeun yén salah sahiji karugian anu anjeun ngagaduhan nyaéta henteu nganggo perwakilan ...

A tangtu pinuh ku ArcMap di Spanyol

Ieu mangrupikeun kursus ArcMap anu cukup komprehensif, kalayan conto sareng video anu kalebet. Bahanna mangrupikeun produk tina Rodrigo Nórbega sareng Luis Hernán Retamal Muñoz anu ngamimitian prakarsa ieu, mimitina éta dina basa Portugis sareng sanaos latihanana versi 8, logika palaksanaanana henteu seueur robih. Dina anu munggaran ...