arsip pikeun

Pangajaran CAD / GIS

Trik, kursus atanapi manual pikeun CAD / GIS

buku haratis Jauh sensing

Eta geus sadia pikeun diundeur versi PDF tina dokumen sensing satelit Jauh keur Manajemén Land. A kontribusi berharga jeung éféktif tempo pentingna disiplin ieu geus datangna nyandak kaputusan pikeun manajemén efisien leuweung, tatanén, sumberdaya alam, météorologi, pemetaan jeung tata guna lahan. Numutkeun data ti ...

Maps Invisibles, saran abdi maca

minggu hareup bakal ngarilis buku Maps Invisibles. Hiji pagawean metot Jorge del Rio San Jose, nu ngajadikeun hiji pendekatan metot ka subjék nu najan heubeul (peta), geus mekar precipitously dina taun panganyarna hususna keur aplikasi na dina widang komputer, internét jeung geomarketing . The ...

Tangtu édisi kadua GIS na geodatabases

Alatan requests nampi ti kolega jeung murid, Geographica geus dikelompokeun a édisi kadua kursus kelas GIS na basis data data geografis Ieu jam 40 semi-rupi, di mana pentingna tur poténsi nu BDG geus dipikawanoh, penting pisan pikeun sagala profésional who wants to digawekeun ku elemen anu ...

Diajar AutoCAD Nempo

Dinten aya sababaraha kursus gratis AutoCAD on Internet, kalayan ieu kami henteu maksudna pikeun jadi gaduh panulisan usaha tur papanggih sejen, tapi rada pelengkap kontribusi a presents nu panghalang antara tangtu anu ngécéskeun sagala paréntah jeung realitas pamaké anu sakali nyaho paréntah teu terang dimana ngawitan. ...

kursus GIS online di Spanyol, sababaraha bébas

Geospatial Cimanuk nyaéta parusahaan dedicated ka tangerang on programming dilarapkeun ka Systems Émbaran Geographic. Anjeunna ayeuna geus dimimitian teureuh -na pikeun lingkungan-diomongkeun Spanyol, jeung kursus sarupa jeung instruktur ngeunaan lingkungan. Diantara kaunggulan tina Geospatial Cimanuk eta ayeuna anjeun tiasa nampi kursus di Spanyol mangrupakeun: Se ...

Kongrés jejer surveying Guatemala

Nembe menyimpulkan Kongrés Manajemén Land jeung Survey dilakukeun dina Guatemala, bulan saméméhna geus ngagantung presentasi ku exhibitors. Aranjeunna aya dina kaca tunggal, sanajan nempoan leuwih merenah kana Slideshare, dimana Anjeun tiasa ngundeur. Nyarankeun aranjeunna handap tur nyimpen aranjeunna dina arsip pribadi, tempo yén di kali ieu ...