arsip pikeun

Pangajaran CAD / GIS

Trik, kursus atanapi manual pikeun CAD / GIS

Hubungan Universitas kalawan Cartographer kuring

Mertimbangkeun épolusi élmu-téknologi pangaweruh, kamajuan, sareng konfigurasi anyar aplikasi téknologi anu dilebetkeun dina dunya anu langkung global, penting pisan pikeun maju dina palatihan akademik pikeun jalma-jalma anu sanggup ngaréspon sarat téritorial anu béda, ti sudut pandang kartografis, kalayan etika, réfléktif, kréatip sareng ...

Latihan AutoCAD pikeun survey nganggo CivilCAD sareng Total Station

Ieu mangrupikeun salah sahiji tutorial anu paling saé anu kuring tingali, khususon pikeun pangguna CivilCAD anu ngarepkeun ngalakukeun rutinitas pangukuran anu ku Civil3D bakal nyandak langkung seueur léngkah sareng pajeulitna. Dokuménna parantos diwangun sareng disayogikeun dina wéb ku Insinyur Manuel Zamarripa Medina, anu seueur anu hatur nuhun pikeun kersa na ...

Manual pikeun penilaian kadaster kota

Aya sababaraha cara anu béda pikeun pangajen cadastral, salah sahiji anu seueur dianggo di Amérika Latin sareng Karibia nyaéta biaya ngagantian kirang akumulasi susutnilai-sareng variasi anu sakedik sareng diperyogikeun-. Ayeuna mangrupikeun salah sahiji produk anu kuring reueus dimekarkeun, utamina kusabab pangwangunanana kalebet kaahlian téknis sareng empiris ...

MundoGEO # Connect 2013, sadayana parantos siap

Dugi ka ayeuna, MundoGEO # Connect LatinAmerica mangrupikeun acara anu panggedéna sareng paling penting di séktor geospatial di Amérika Latin. Éta pikaresepeun yén sanaos ogé disayogikeun dina tarjamahan kana basa Inggris, anu ngajantenkeun acara ieu janten milik urang nyaéta kanyataan yén éta museur kana dua bagéan basa anu ngagambarkeun warisan urang sareng anu ngahubungkeun kami ...

Kaasup aspek sosial dina prosés latihan téhnis

Minggu ayeuna kuring ngobrol sareng salah saurang kolaborator kuring, sareng kami ngalakukeun sababaraha sajarah ngeunaan rambut kulawu anu mangtaun-taun parantos dilakukeun dina prosés pangwangunan ieu - langkung milik kuring tibatan anu ngadukung tempat botak na. Kuring ngajelaskeun kumaha épolusi gangguan kuring ngajantenkeun kuring robih tina bidang seni janten Téknik teras nuju ...

Kursus Global Mapper sareng 3 deui ditawarkeun ku Civile

Civile mangrupikeun perusahaan anu nawiskeun sababaraha jasa konsultasi sareng palatihan dina aliansi sareng organisasi sanés di séktor, ngeunaan masalah sapertos ngembangkeun proyék rékayasa, perencanaan panggunaan lahan sareng lingkungan. Dina hal ieu kami nyorot sahenteuna 4 kursus anu badé dimimitian, sadayana anu bakal dilaksanakeun di Seville: MODEL ALIRAN, MODFLOW Wétan ...

kursus 2 diwanohkeun ku OAS Cadastre

Diantara daérah pangrojong anu béda anu ngagaduhan OAS dina Program Pamaréntahan Éléktronik, aya garis pendaptaran Land anu tujuanana pikeun nguatkeun tujuan-tujuan penting tina OAS; ngémutan kadés salaku alat anu penting sareng diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan pangwangunan anu diwanohkeun ngalangkungan ...

Master dina Perencanaan Daérah UNAH

Gelar Master dina Manajemén Lahan sareng Perencanaan anu ditawarkeun ku National Autonomous University of Honduras (UNAH), mangrupikeun program akademik anu, ti saprak didirikeun taun 2005, parantos dikembangkeun babarengan sareng Departemen Geografi Universitas Alcalá (Spanyol) . Kusabab pamundut anu sumping ka kami sababaraha dinten ka pengker, kami nyandak kasempetan pikeun ...

Land Galur mangrupa siap dina Oktober

Édisi Oktober 2012 majalah kuartal Land Lines (vol 24, no 4) sayogi pikeun diunduh gratis dina halaman wéb Lincoln Institute. Artikel unggulan nalungtik jejer ieu anu aya hubunganana sareng panggunaan lahan sareng kabijakan pajeg: Biaya mancén pusaka sareng kauangan pamaréntah kota Ditulis ku…

Georeferencing sipat désa

Ieu nami acara éta, anu tiasa ditingali sacara pribadi atanapi jarak jauh dina 7 Nopémber 2012. Kami nyandak kasempetan pikeun ngamajukeun prakarsa ieu, anu dipromosikeun ku MundoGEO, ngeunaan paméran georeferencing sareng sertifikasi sipat padesaan. Peserta bakal tiasa ngamutahirkeun élmuna ngeunaan panerapan anu terang kasus praktis sareng ngabahas ...

10 + 5 tulisan pikeun émut + 1 majalah

    Saatos raos anu teu raoseun yén pertandingan maén bal tadi wengi nyéépkeun urang sareng kilométer komitmen anu dibangkitkeun yén hipotik ngajantenkeun urang nganggap, kuring ngantepkeun anjeun 20 tulisan anu dipilih sacara ati-ati tina dua tempat anu sering dikunjungi di dunya geospatial ieu. Abdi hoyong nempatkeun téma anu langkung tiis, tapi tungtungna mah urang eusi ku terang ...