arsip pikeun

Pangajaran CAD / GIS

Trik, kursus atanapi manual pikeun CAD / GIS

Tangtu Mapper global sarta 3 nawaran leuwih Civile

Civile nyaéta parusahaan nu nawarkeun rupa-rupa layanan konsultan jeung latihan di partnership kalayan organisasi industri lianna dina isu kayaning ngembangkeun proyék rékayasa, tata guna lahan jeung lingkungan. Di dieu urang nangtung di kursus 4 sahenteuna rék ngamimitian, sagala bisa dilaksanakeun dina modél aliran Seville, MODFLOW Ieu ...

kursus 2 diwanohkeun ku OAS Cadastre

Dina wewengkon rojongan béda ngabogaan Program Pamarentah OAS Electronic, ngandung garis Cadastral nu boga tujuan pikeun nyumbang kana strengthening tujuan penting tina OAS; tempo lahan salaku dasar sarta perlu ngahontal cita ngembangkeun disetir ku alat ...

The Master of Management Land UNAH

Master of Planning na Land Manajemén ditawarkeun ku Otonom Universitas Nasional Honduras (UNAH), mangrupa program akademik saprak lahirna dina 2005, geus ngembang babarengan jeung Dines Géografi di Universitas Alcalá (Spanyol) . Pikeun pamundut nu sumping ka urang sawatara poe ka tukang, urang nyokot kasempetan pikeun ...

Land Galur mangrupa siap dina Oktober

2012 isu Oktober tina Majalah quarterly Land Galur (vol 24 moal 4) nyaéta sadia haratis download dina kaca Lincoln Institute. Artikel Artikel nalungtik isu di handap patali jeung pamakéan darat jeung kawijakan pajak: waragad mancén warisan na finances pamaréntah lokal Ditulis ku ...

Georeferencing sipat désa

Ieu nami teh acara nu bisa jadi di jalma atawa jarak hareup Nopémber 7 2012. Urang nyokot kasempetan pikeun ngamajukeun prakarsa ieu, nu ieu disetir ku MundoGEO, on georeferencing jeung sertifikasi sipat désa. Pamilon bakal tiasa ngamutahirkeun pangaweruh maranéhna kana panerapan nyaho tur nyawalakeun studi kasus ...

gvSIG Batoví, sebaran mimiti gvSIG geus dibere keur Atikan

The latihan tina internationalization sarta pemberdayaan neruskeun ku gvSIG Yayasan anu metot. Aya teu loba pangalaman sarupa, software bébas pernah saméméh miboga kematangan anu kiwari, sarta mangrupakeun tempat kajadian hiji sakabéh buana nu geus dibagikeun mangrupa basa resmi nyaéta metot. Ngahontal tingkat perusahaan geus miboga awal na, ngahontal tingkat akademis ...

GvSIG Tangtu dilarapkeun ka darat Manajemén

Nyukcruk handap prosés disetir ku gvSIG Yayasan, kami pleased ngembarkeun ngembangkeun tangtu anu bakal dimekarkeun maké gvSIG dilarapkeun ka darat prosés tata pamakéan. kursus dijalankeun ku Credia, hiji prakarsa metot dijieun dina strategi kelestarian biologis Koridor Project ...

Maya International Symposium Cadastre

Jeung ko-sponsor ti Paguyuban Geographers of Peru sarta UNIGIS, Geowebss presents nu symposium "status Ayeuna sahiji cadastre tur strategi informatika sarta telematika pembaharuan" nu bakal dilaksanakeun dina Fridays na Saturdays 10 11 2012 Agustus. Kajadian nu hirup bakal lumangsung di Peru tapi sakabeh pamaké bisa ilubiung ...