arsip pikeun

Pangajaran CAD / GIS

Trik, kursus atanapi manual pikeun CAD / GIS

Masters online di Systems Émbaran Geographic

master SIG online
Pasti, ieu mangrupikeun salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun master online anu dilarapkeun ka daérah geospasial, sareng anu paling penting dina basa Spanyol. Program Pascasarjana MSc (GIS) –Master Élmu (Élmu & Sistem Informasi Geografi), ditawarkeun sareng dijudulan ku Universität Salzburg, Austria, ngalangkungan Departemen Geoinformatics - Z_GIS, nyaéta…

5 Kursus online pikeun Cadastre - pikaresepeun pisan

Éta kalayan kapuasan pisan kami ngumumkeun yén Lincoln Institute of Land Policy nyandak seueur kagiatan pendidikan di Amérika Latin, kalebet kursus jarak jauh gratis dina Internét. Dina kasempetan ieu ngumumkeun promosi anyar kursus anu bakal ditawarkeun ti 2 dugi ka 18 Nopémber 2015. Tautan anu dibéréndélkeun di handap ngarah kana situs ...

Connection Acara Bentley

Produk hébat Sistem Bentley parantos dugi, Microstation, ProjectWise sareng AssetWise sareng tina ieu sadaya tawaran diperpanjang ka daérah anu béda-béda dina Téknik Geo. Sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun ngeunaan sataun katukang, Bentley parantos ngempelkeun tarohan kaopat kana naon anu disebatna Connnect. Antara sasih Mei sareng ...

Sistem Informasi Geografis: 30 video pendidikan

Kecap sistem informasi Pidio
Geolokasi intrinsik dina ampir sadaya anu urang lakukeun, ngagunakeun alat éléktronik, parantos ngajantenkeun masalah GIS langkung penting pikeun diterapkeun unggal dinten. 30 taun ka pengker, nyarioskeun ngeunaan koordinat, rute atanapi peta mangrupikeun perkawis kaayaan. Dipaké ngan ukur ku spesialis kartografi atanapi wisatawan anu henteu tiasa ngalakukeun tanpa ...

kursus online Anyar gvSIG

Kami ngumumkeun dimimiti prosés pendaptaran pikeun Kursus Jarak Latihan-gvSIG, kalayan potongan kadua 2014, anu mangrupikeun bagian tina tawaran Program Sertifikasi tina gvSIG Association. Dina kasempetan ulang taun kasapuluh tina proyék gvSIG, seueur kursus na diskon, sareng kursus gratis ogé kalebet ...

Pendaptaran dibuka pikeun Minggu webinars MundoGEO

webinar MundoGEO
MundoGEO ngamajukeun saminggu khusus seminar online ti 9 dugi ka 13 Séptémber. Jumlah pendaftar parantos ngaleuwihan 2,5 rébu MundoGEO bakal ngayakeun "MundoGEO Webinars Week" ti 9 dugi ka 13 Séptémber. Pendaptaran dibuka sareng kedah dilakukeun dina tautan unggal seminar online. Kalayan perkiraan 7 rebu ...

Hubungan Universitas kalawan Cartographer kuring

Mertimbangkeun épolusi élmu-téknologi pangaweruh, kamajuan, sareng konfigurasi anyar aplikasi téknologi anu dilebetkeun dina dunya anu langkung global, penting pisan pikeun maju dina palatihan akademik pikeun jalma-jalma anu sanggup ngaréspon sarat téritorial anu béda, ti sudut pandang kartografis, kalayan etika, réfléktif, kréatip sareng ...