Kasempetan metot di Él Salvador

Kuring nempo manehna aya dina kaca Jibril Ortiz utama. Ieu mangrupa kasempetan pikeun nyieun consultancy a 13 bulan dina CNR yén nyiar ngahijikeun kotamadya ngaliwatan hiji alat Sistim cadastre nasional terpadu. (The grayed aya pendapat pribadi)

obyektif sakabéh

cadastre Él Salvador Ngiring jasa konsultan pikeun analisis, ngembangkeun jeung palaksanaan a System Pajak Municipal, incorporating pamakéan Biologi Kelautan sarta Akuatik cadastral nasional sadia pikeun nagara ngaliwatan CNR.

jangkauan Consultancy dugi palaksanaan pilot sistem pajeg 5 hasilna diagnosis sarta analisis karya dilumangsungkeun ku sungut konsultan, handapeun rojongan ti kotamadya CNR. Kalawan ngembangkeun sistem ieu nya eta pikeun nyieun model standar pikeun perpajakan kota, meh bisa replicated kana kotamadya lianna di nagara nu engké.

Ieu naon anu diperlukeun nyaéta solusi anu ampir integrates departemén administrasi finansial konci tina kotamadya; sahenteuna perbendaharaan, kontrol pajeg, akuntansi, budgeting sarta tangtu, darat. Jeung variasi dina Él Salvador henteu boga muatan pajeg harta.

tujuan husus

proyék nu kedah minuhan tujuan handap:

a) nangtukeun dadasar pikeun standardisasi jeung perawatan ti perda cadastral dina koordinasi jeung CNR kalawan kota, hukum, pajak, tujuan salaku pakotaan jeung sakabeh jalma kagunaan nu ngawenangkeun keur ngembangkeun fisik, ekonomi jeung sosial tina wewengkon.

Éta mun nyieun aturan (lajeng sababaraha) pikeun ngabakukeun infrastruktur data spasial keur pendaptaran darat, pendaptaran ti manajemén darat jeung sistem informasi geografis sakabéh.

b) Ngadegkeun prosedur pikeun exchanging pemetaan, informasi lingkungan, kagunaan darat, wangunan jeung nilai sajarah, ruteu darat maritim, area sumberdaya alam, jaringan infrastruktur, alat-alat, atikan, kaséhatan, rekreasi sarta sakabeh informasi nu bisa dipake pikeun proyék-proyék lokal tempo salaku hiji mode alternatif tina konektipitas jeung komunikasi via web, ngaliwatan ngadegna jasa online pikeun mastikeun pangropéa efisien tina pajak jeung informasi cadastral.

Di dieu Anjeun bakal disadiakeun ku solusi praktis, preferably alternatif opensource (janten sustainable nalika dilaksanakeun dina skala badag) anu pas standar OGC, supaya aya duanana tabular sarta vektor bursa via jasa web ... kedah GML.

Bari proposing reformasi ogé ngalibetkeun Sistim penerbitan sentral, pikeun GeoWeb pamedal ngarojong WMS, WFS tapi sahenteuna dina kasus informasi vektor.

c) Nyieun sistem standar pikeun tujuan pajeg sarta palaksanaan maranéhanana di kotamadya pilot 5, maké salaku input cadastre nasional jeung informasi suplemén kota dikumpulkeun di lapangan.

... harmonisasi tina rencana pajeg, prosedur pajeg, Konci, mangka dipikaharti yén diadaptasikan ka realities lokal sarta respecting aturan internasional kayaning IAS dina kasus akuntansi ...

d) Ngembangkeun rencana pikeun latihan jeung nasihat di kotamadya pilot 5 tempo wewengkon teknis - cadastral administrasi sarta pamakéan ditangtoskeun inpormasi sarta palaksanaan sistem pajeg.

Urang kedah ningali naha maranéhna bakal dimaksudkeun pikeun kaasup pangajen taneuh, wangunan jeung palawija permanén na retrying isu pajeg sipat anu teu aya ... nya biasana salah sahiji pembalap dipikaresep kota di modérnisasi cadastre nu

Mangsa palaksanaan consultancy nyaeta 13 bulan

Éntri nyaéta waktu relatif pondok mendesain, ngamekarkeun sarta nerapkeun tapi tantangan anu alus

ahli ngarah

Proyék Manajer: profésional ieu bakal jawab koordinasi sakabéh proyék ti fase awal na nepi ka tungtung eta, keur jawab ngembangkeun ditangtoskeun proyek.

  • gelar kuliah patali administrasi umum jeung / atawa pajeg
  • minimum 10 taun pangalaman sakabéh di proyek ngaronjatkeun administrasi umum atawa pajeg
  • pangalaman nu tangtu sahenteuna 5 taun di proyek cadastral, sarta 3 taun di koordinasi proyék multidisciplinary

Ahli di wewengkon perpajakan sarta finansial.

  • gelar kuliah patali isu finansial atanapi pajeg
  • Umum 5 taun pangalaman minimum dina pajak jeung rea finansial.
  • pangalaman gawé husus dina proyék sarupa fokus kana sektor kota, sarta dina arah Grup digawé

Ahli di wewengkon ngembangkeun sistem komputer

  • gelar dina elmu komputer
  • 3 taun pangalaman minimum dina ngamekarkeun sistem informasi basis data transactional.
  • taun 3 pangalaman minimum dina ngamekarkeun sistem informasi geografis.

Ahli di wewengkon cadastral

  • gelar kuliah patali administrasi kota
  • minimum 5 taun pangalaman sakabéh di strengthening kota, sarta manajemén tim
  • pangalaman husus di wewengkon cadastre, Biologi Kelautan sarta Akuatik, manajemén produksi peta sarta logistik pikeun kumpulan data fokus kana masalah kota.

pihak kabetot tiasa ngahubungan Jibril, saha anu promosi anjeunna aya di situs anjeun.

2 balesan pikeun "kasempetan metot di Él Salvador"

  1. Hai Roberto, tulisan ieu kantos ti baheula. Proyék kedah parantos maju, tapi anjeun tiasa konsultasi di CNR.

  2. Hello Kami museurkeun proyék ieu alus teuing, Abdi ti Él Salvador jeung Abdi 6 taun digawé di wewengkon Biologi Kelautan sarta Akuatik. na proyek di tungtungna. Hoyong nu hal Kami salam aya.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.