arsip pikeun

OpenLayers

Ukuran leres nagara

thetruesize.com mangrupa loka metot, dimana anjeun tiasa nomeran nagara dina panempo GoogleMaps. Nyered objék, anjeun tiasa ningali kumaha cara nagara mawa tata bédana lintang anu menyimpang. Ditémbongkeun saperti dina gambar, dina proyéksi cylindrical, nalika nyobian sangkan a proyéksi dina pesawat nu Angkatan nu ...