Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Allware

Allware parusahaan LTD nembe dibuka hiji kerangka Web disebut eZhing (www.ezhing.com), Jeung nu bisa 4 léngkah dina ngabogaan peta swasta sorangan kalawan indikator sarta IoT (Sénsor, IBeacons, Alamas, jsb) kabeh sacara real waktu.

pikaresepeun

1.- Jieun Layout (Waktos, objék, inohong) perenah -> Simpen,

2.- Telepon ngaranna éta objék Propierties -> Simpen,

3.- ngungkabkeun nyiptakeun anjeun dina peta geografi nyebarkeun -> Simpen -> sawangan,

4.- Mun rék liven up item anjeun bisa ngalakukeun kitu maké sésana ku curl basajan.

ej : curl -d ‘{«labels»:[«2013″,»2014″],»series»:{«serie1″:[1.794,4.765],»serie2»:[0,0]}}’ «https://api.ezhing.com/1.0/data/graphChile?type=linechart&apikey=CLrDLosL4IB5hY0KdqnV1-WfOBQs7BHNUOk-Ne28JqI»

Siap !! Geus maneh dijieun peta aktif mimiti Anjeun tanpa keur ahli dina GIS.

peta Allware

Babaturan Tim eZhing (support@ezhing.com) bakal daék mantuan di euweuh ongkos.

www.ezhing.com #custom #Map #Gauge #IoT # Real-Time # Di-garis #FREE

3 balesan pikeun "Kumaha mun nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?"

  1. Kuring hayang program autocad 2009 intale

  2. Hello pamilon dear tina blog ieu. Ieu alat kalawan poténsial luhur pikeun tim ngembangkeun solid hiji pausahaan ogé dipikawanoh dina sektor industri. Allware.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.