Naon maranéhna geus nepi Bentley na Trimble?

Ieu Sigana mah prediksi kuring Dinten anu Innocents, tapi henteu sapertos kitu. Sababaraha jam kapengker hiji perjangjian kolaborasi sacara resmi dikomunikeun yén kami nguping hiji hal anu aya di tukangeun pamandangan, sareng ngantunkeun urang mikirkeun naon anu tiasa kajantenan antara dua perusahaan Bentley Sistem sareng Dimensi Trimble.

Bentley trimble

Kami sadar yén fusi antara téknologi néwak data sareng manajemén inpormasi geospatial mangrupikeun tren anu teu bisa malik. Urang ningali yén di sisi sanés, dimana Intergraph, Erdas sareng Leica digabungkeun dina raksasa Éropa anu ngagambarkeun Exagon, kalayan prioritas khusus dina sensasi jauh sareng Sistem Informasi Geographic.

Ayeuna urang tingali hal sarupa dina buta AS, Trimble anu dahar kabeh pabrik alat-alat, diantara panungtungan naon ieu ditinggalkeun of Ashtech, Magellan, spéktra tur kiwari pendekatan kuat kalawan Bentley -saha manehna lahir jeung digedékeun- Intergraph tapi posisi overshadowing ieu kahontal dina widang Geo-Téknik.

Henteu aya anu nyarios aranjeunna ngajalankeun ngahijikeun, tapi teu aya anu nolak yén seueur hal sapertos anu ngamimitian. Kusabab kerusuhan Trimble sareng kaayaan Bentley, urang tiasa ningali dina sababaraha taun modél menarik ngeunaan manajemén data di lapangan, dihubungkeun sareng integrasi siklus anu diwakilan ku Project Wise and Asset Wise, dina platform anu sanaos henteu Éta ngagaduhan proporsi anu luhur dina pasar anu kagungan AutoDesk, enya éta di tingkat perusahaan strategis dina bidang tanaga sipil sareng pabrik. Sareng sanaos perusahaan bebas, jarakna aya kauntungan pikeun urang sadayana, ngalaksanakeun konstruksi sareng gajesna (topografi, pangropéa, lingkunganana) langkung caket kana desain sareng dirina sorangan.

Steve Berglund, CEO Trimble ceuk hal rada deet tapi pastina lamun urang maca antara garis na urang curiga.

Tujuan tina Trimble nyaeta nyadiakeun konsumén urang, posisi solusi dunya-kelas, terpadu, sangkan keur ngumpulkeun, ngatur jeung nganalisis informasi kompléks gancang sarta gampang. kolaborasi kami kalawan Bentley sakuduna dituju insinyur sarta kontraktor pamahaman gede masalah konstruksi na ningkat solusi dina watesan positioning. Ieu ogé bakal nguatkeun palaksanaan model nu informasi dina widang na kabinét nu teu panjang katempona hal terasing.

Samentara éta, Nagreg Bentley ngadawuh:

Gawe sareng Trimble, anu téknologi ngiringan dianggo ku seueur organisasi mitra urang, ngan ukur ngajantenkeun kami kéngingkeun kauntungan anu langkung saé dina prosés konstruktip anu moal bisa ditawaran sacara mandiri. Khususna, dina geolocation aplikasi Bentley geus jadi standar anu antukna ngakibatkeun urang ngadeukeutan ka workspace sabenerna: sawah.

Aranjeunna ngagabung dina runtuyan acara nu dimimitian dina ngahiji jeung Intergraph jeung ngabuburit Erdas tilu titik nu urang teu kudu aturan, tur nyirian milestone of miang pikeun Bentley:

  • 1 Kaluaran kana portopolio karya Asset Wise, anu masihan informasi dimensi kaopat ngeunaan waktos sareng ngawaskeun karya infrastruktur sareng obyek lapangan (BIM) dina impian I-modél. Sanaos pikaresepeun, teu saé pisan pikeun ngajual ka pangguna biasa (Salaku Revit sigana ngalakukeun) tapi dina pakumpulan sapertos kieu dimana Bentley ngadeukeutan lapangan sareng Trimble gaduh panempo spatial.
  • 2. Dianggo Pointools, nu ngarah ka mangrupakeun akusisi ti rojongan téhnologi ampir sagala platform (Kaasup Revit) newak data jeung kiwari Bentley nawarkeun via Descartes, tapi ngabogaan poténsi saluareun widang rékayasa na sensor jauh.
  • 3 Kamungkinan, anu henteu tiasa diputus, mikiran saha anu bakal masihan kesinambungan dina kahirupan salami tilu duduluran visi, anu dina hiji dinten kedah pangsiun ... pikeun hirup tina usaha, yakin naon biaya anu saé pisan leungeun sareng salamet krisis pasar saham. Naon anu katingalina anéh pikeun kami, saprak henteu lami Trimble mésér Tekkla pikeun 500 jutaan dolar, pesaing téknologi jelas anu ayeuna ngarep-arep tiasa damel caket sareng Bentley.

Ku kituna, anu jadi diideuan asuransi bakal plagued ku warta yén Bentley ngaharepkeun némbongkeun sataun ieu: Descartes langkung aplikasi manajemén titik awan na sensing jauh, ningkat aplikasi pikeun iPad jeung kiwari Android, abdi-modél diwanohkeun dina aplikasi praktis tur proyék rékayasa fokus infrastruktur calakan. Smoked sabab resep babaturan ieu.

Dina ieu pausahaan nu datang jeung inditÉta kawas kaulinan salad buah lami sareng korsi anu leungit. Nalika datang ka artos sareng kelestarian, saha waé anu ngarobih kareueusna, ku sabab wartosna ngahasilkeun kami ekspektasi anu positif, tapi éta ogé ninggalkeun urang tanpa sudut pandang anu lenyur:

Anu ngalamun?

Di Jawa Timur, SuperGeo, anu ESRI Asia, kalayan bantuan ZatocaConnect nyokot Vérsi kahijina di Spanyol, Topcon + Sokkia (kalawan posisi alus di Amérika) tambah hiji raksasa Cina sababaraha nu teu disada dina konteks ieu acan tapi mibanda sipat invasif tina paduli. Ah, manehna poho Mapinfo disumputkeun dina rébuan mahluk nu ngajadikeun Pitney Bowes.

Di Kulon, AutoDesk sareng domain pasar CAD, caket pisan pikeun ngararancang parangkat lunak (Adobe) sareng hardware (Hewlet Packard sareng anu sanés). Ngadeukeutan sateuacan AutoDesk tiasa janten strategis. Sareng ESRI kalayan posisi anu pikaresepeun dina GIS, di seueur nagara anu caket pisan sareng Trimble - GeoEye.

Bentley Kudu diideuan Systems

Sadaya sareng posisi signifikan dina widang maranéhanana, sanajan punches naon maranéhna ngagambarkeun mergers saméméhna, utamana lamun datang ka crises tas kelestarian sakumaha nilai rawan sakumaha dibuktikeun ku Hurricane a.

Naon lain jeung nyangka ti Trimble - Bentley?

Jujur Kaula teu yakin, tapi dina saminggu kuring gé nyaho kalawan sababaraha precision.

Naon anu kami yakin nyaéta yén pamaké kadua téknologi bakal meunang. Sareng upami aya hasil tina perjanjian, dimana urang ningali hal-hal duanana perusahaan leumpang paralel, tanpa penampilan goréng atanapi niat mésér, urang bakal nyanghareupan anu pikaresepeun -jeung novél- modél benchmarking pikeun kapentingan interoperability sarta pamaké.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.