Taya spasi blog boga leuwih ti tiket 500?

Windows Live writter Windows Live Writter Ieu salah sahiji papanggihan pangalusna nu geus tétéla rélatif ogé pikeun Microsoft. Versi anyar nyaeta siap 14.0 downloadIeu ngawengku perbaikan signifikan kayaning:

  • Pungsi teangan, muka hiji pos heubeul
  • tab sawangan di handap
  • Jieun collage gambar
  • video Lebetkeun YouTube
  • Gambar leuwih salaku fungsi Pepelakan jeung épék anyar
  • Puseur téks alignment
  • Panyiri server-sisi
  • Plugins pikeun Twitter, Digg na Flickr
  • count kecap

Atoh, teu macet, dugi plugins anyar Aranjeunna geus mecenghul salaku halangan tapi boga aneh nu Gambar koropak kabuka henteu na kedah janten refreshed.

Tapi diantara fitur strangest nu teu datang nya éta Teu mungkin Teangan hiji pos saluareun 500 panungtungan.

Hal ieu jadi marga kuring ka dua conclusions dahsyat:

1. technicians Desain geus pernah ngalaman hiji blog badag, ngarah boga pamanggih kumaha diperlukeun mindeng balik ka pos heubeul ngarubah ditambahan eusina, ngadaptarkeun kategori dijieun telat atawa ngédit hyperlinks pikeun ngarobah domain a.

2. yen Windows percaya dina spasi Live, saha prioritas sakuduna ditujul ku kaulinan ieu,

... Taya eusi blog gaduh leuwih ti 500.

Balesan keur 4 "No spasi blog boga leuwih ti tiket 500?"

  1. Ideally, pilarian web nu ieu rengse, sangkan teu nyandak naon 500 kiwari pikeun ngumpulkeun tiket.
    Jigana pilihan pilarian alus ku URL, atawa dumasar titimangsa.

  2. Sabenerna naon atuh sono geus teu bisa muka hiji pos heubeul ku URL na (Buka tina URL)
    Wasalam

  3. Éta mean a, yakin eta aneh nu Live Writter moal ngidinan Anjeun pikeun ningali saluareun 500.

    ucapan, jeung Abdi kapanggih pohara berharga eusi blog anjeun.

  4. Kuring dua blog di spasi ngaleuwihan 1000 éntri panjang.
    Sagampil data

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.