Ngédit audio jeung video kalayan Screencast-o-matic jeung AudaCity.

Lamun anjeun hayang nembongkeun sagala alat atawa prosés, paling professional nu ngarobah ka tutorials video kaca dina subjek husus, naha nu mangrupa jalma anu dedicated ka generating eusi multimédia kudu tumut kana faktor akun nu bisa mangaruhan daya salila kreasi na kayaning audio. artikel ieu bakal némbongkeun sababaraha parabot pikeun ngedit audio jeung video sanggeus penciptaan anak, aranjeunna ngidinan pupus, nyelapkeun gambar atawa ngurangan sora nu bisa hamper nu kajelasan tina video tutorial.

Kudu dilaksanakeun kana tinimbangan yén gumantung kana tata cara pidato ti spiker, lingkungan tempat catetan, jeung sumber sakumaha microphones (kaasup posisi na, jarak ti spiker atawa rubbing), tipena béda sora gaduh, kayaning: breaths hampang atawa kuat, sora éksternal kayaning angin, hujan, hambalan, nanganan parabot (mouse klik atanapi klik), lamun boga Aksara video dina kertas nu ogé bisa ngadéngé sora daun, diantara loba batur anu salajengna nyieun hésé nu sumberdaya multimédia nyaeta tina pleasing pangdéngé jeung bisa kalayan gampang ngarti.

Ieu keur di luhur presents a tutorial on cara ngekspor, edit jeung impor audio lajeng sanggeus dirékam sora, sarta kumaha carana nambahkeun hiji presentasi gambar na judul di vidéo a sanggeus pagawean rekaman.

data input

Mimitina hiji tutorial video saméméhna dijieun kalayan audio Anjeun kaasup, contona kieu urang ngagunakeun hiji format .mp4 dipilih. Sedengkeun pikeun software na rohangan ngédit bakal dipaké screencast-o-matic video na AudaCity keur audio. Ogé, pikeun presentasi hadé, éta bakal diselapkeun di awal video hiji gambar nunjukkeun yén tutorial kasebut.

Geus dipenta kami, dina panyangga rutin video tutorial maké ArcGIS pro, anu kedah ngadamel nu pangaluyuan handap:

  • Ngatur ukuran x 1280 720 kanvas.
  • Superimpose hiji gambar na téks dina awal jeung ahir video.
  • ngedit audio, noise tukang clearing jeung sora unplanned.

Runtuyan hambalan

Sekuen hambalan dituduhkeun geus rada diringkeskeun, tapi dina video dibere dina tungtungna bisa ningali di leuwih jéntré. Sateuacan ngawitan proses, Anjeun kudu boga program luhureun dina komputer, screencast-o-matic y AudaCity,

1. na rohangan ngédit video

  • Lengkah 1. Buka video: Dimimitian loading ka video on platform nu screencast-o-matic, Bubuka pilihan bakal némbongkeun mana na rohangan ngédit audio engké dirobah bakal dihapus sarta parabot ogé diposisikan ka tempat nu videotutorial presentasi gambar. Taya deui jéntré ngeunaan naon ngajadikeun screencast-o-matic sabab urang teu saméméh a Hiji artikel saméméh.

  • Lengkah 2. Overlaying gambar vidéo: Lamun anjeun muka pilihan édit, jandela anyar, dimana alat anu lokasina, jeung asupkeun gambar tampilan pikeun video nu dipintonkeun, anjeun kudu milih gambar pilihan overlay, anu saluyu file ieu searched tur manjang atawa kontrak, nurutkeun waktu ti Anjeun kudu hadir video.

  • Lengkah 3. Superimpose téks jeung video: judul saluyu lajeng disimpen dina alat téks overlay nu dipilih sareng parameter disimpen dina watesan warna font na ukuran, sarta nalika siap, robah nu katampa.

  • Lengkah 4. Salinan tumpang tindih bagian sejen tina video: duanana tumpang tindih nu disalin, boh boot gambar sakumaha judulna, ditempatkeun di ahir video pikeun ngalengkepan éta mode tutorial, anu lokasina dina peta sahiji video tungtung jeung item disalin téh pasted.

audio Edit

Kana program na rohangan ngédit audio AudaCity, nu sumber bebas tur kabuka, anjeun tiasa ngarekam, edit, impor sarta ékspor audio anu dipaké. Cai mibanda fungsi kayaning scanning wae sora ti sumber kayaning kaset atanapi vinyl. Eta geus sadia pikeun Windows, Mac OSX, sarta Ubuntu teu kudu install program nu sabab ogé boga versi portabel.

  • Lengkah 1. Ékspor audio dina format .wavSawaktu anjeun ngasupkeun pilihan édit screencast-o-matic, Anjeun gaduh panel mana musik atawa audio anu ngandung video nu perenahna, audio ieu bakal sasari na diékspor dina format .wav pikeun ngedit dina program AudaCity,
  • Lengkah 2. Buka audio dina AudaCity: sanggeus sanggeus sasari audio, eta ngabuka dina program AudaCityKalawan File anu - Buka, nalika dimuat kana sistem nu anjeun tiasa ningali peta audio nu geus diékspor ti screencast. Dina program ieu bisa muka sababaraha lagu. Kadé ngadangukeun sakabéh file pikeun nangtukeun mana bagéan kudu silenced atawa motong, Anjeun kudu sadar yen lamun bagian tina audio kasebut cut moal cocog sanggeus waktu video nu disarankeun lamun aya kasalahan ngagunakeun alat pikeun Ngajempékeun pikeun nuturkeun extension audio coinciding kalawan video.

Lamun muka éta audio program henteu uninga, éta téh nu kedah diatur mikropon nu perenahna dina utama Edit menu panel - Tanya - Alat - baranahan. Aya Anjeun pilih headset anjeun sabenerna maké.

  • Lengkah 3. Noise Réduksi: Pikeun ngurangan bising, hiji segmen tiiseun dipilih pikeun moto noise pilihan; Hal ieu dilakukeun dina épék, menu ngurangan bising. Kabéh audio file ku mencét Ctrl + A, atanapi ti ménu utama pilih alat kasebut aya pilihan nu dipilih, mangka alat Réduksi menu Noise Pangaruh ieu lokasina ieu lajeng dipilih. Lajeng jandela mana parameter anu dieusian, dina hal ieu tetep standar sarta milih OKE pikeun ngajalankeun prosés muka. Jandéla sejen nu nunjukkeun mun anjeun dimimitian ngurangan bising jeung diperkirakeun waktu nu bakal culminate Peta ieu nembongan.

Dina menu Pangaruh, loba parabot bisa dilarapkeun dina audio nu lamun perlu keur ayana, anjeun tiasa dihapus hurung mouse klik, normalize audio, ningkatkeun tingkat bass, sabalikna, ngulang, niiskeun atawa ngarobah Pace nu.

  • Lengkah 4. Ngabersihan sora unplanned: salajengna ngurangan sora, mangka ditetepkeun yén bagian audio nu ngandung nois kaduga atanapi sabagian tipe kasalahan, jeung kursor di sabudeureun éta saluyu noise (4) spasi, jeung akurasi gede geus dipilih di tombol Pilihan dipaké zum (+) jeung (-). Nu rék dilegakeun atawa ngurangan peta audio jeung nomeran gampang dipiceun noise.
  • Tombol motong: tombol Ieu ukur diala sempalan dipilih ku kursor, nyaéta sasari audio ukur spasi. Lamun diperlukeun motong bagian tina audio tanpa modifying atanapi mupus sejenna, alat gunting geus dipaké.
  • Tombol Jempe: kalawan tombol ieu noises bangor dipilih sarta ngaluarkeun sagala ngambah.
  • zum Deukeutkeun na kaluar: eta mantuan pikeun hadé visualize peta sora.

Tangtu, anjeun geus katempo beberesih AudaCity ngamungkinkeun leuwih noise sarta kasaimbangan tonal, pikeun ngahontal audio kualitas luhur. Dina video ieu, eta museurkeun kana ngurangan ambient bising jeung sora meresihan moments unplanned of tiiseun.

Salaku tos katingal, kami geus moal motong ngagunakeun pilihan audio tapi mun Ngajempékeun nu noise unplanned deal sabab file tetep panjang nu waktu keur teu leungit singkronisasi sareng video. Mun ukur audio, éta pasti bakal motong pikeun ngurangan silences perlu, anu anjeunna baris nambahan hiji video atawa gambar nyingkronkeun ku audio final.

fitur ieu ngidinan gampang manipulasi hiji lagu atawa leuwih, anjeun tiasa bolaykeun parobahan naon lamun pangadilan atawa tiiseun mangsa na rohangan ngédit lumaku ogé ciri potong kompas keyboard. Upami diperlukeun, jeung program ieu bisa nambahan épék sora pikeun ningkatkeun audio, kayaning bahana, investasi atawa nada.

  • Lengkah 5. Ngékspor audio diédit dina AudaCity: sarta lamun geus rengse édisi lengkep tina file audio anu diékspor ka .wav format (kumaha ogé aya pilihan sejen saperti .mp3, -aiff, .ogg atanapi .au) dina menu File - Ékspor sakumaha .wav, hambalan ieu eta dijieun pikeun ngalebetkeun deui dina video nu ngaliwatan screencast-o-matic,

  • Lengkah 6. Ngarobah kanvas ukuran video: Sanggeus sanggeus réngsé prosés na rohangan ngédit audio jeung video, terusna kana simpen file, nyokot kana akun anu keur hadé nempo ukuran kanvas tina video kudu 1280 x 720, upami video nu teu cocog ukuran ieu, eta bisa dirobah dina pilihan kanvas, milih 720p HD. program nu ngamungkinkeun boh nambahkeun backgrounds hideung jeung ukuranana teu kaasup kana video aslina, atanapi bentang nu aya pikeun nyocogkeun malah lamun leungit ruas hiji sabab video nu teu boga proporsi sarua.
  • Lamun dianggap siap, tombol dipencet Memang keur tungtung tina nami, format, nunjukkeun naha kursor dipintonkeun, lokasi di mana video nu geus diékspor sarta tungtungna kualitas kaluaran tina rekaman antara low, normal atawa tinggi anu dipilih tungtungna video nu geus diterbitkeun.

Duanana program nawiskeun pamaké nu genah di na rohangan ngédit parabot anu gampang pikeun neuleuman nedunan prosés ieu, utamana pikeun maranéhanana anu bagian tina ruang kelas 2.0 sarta ngagunakeun ieu salaku sumberdaya ajar.

Video ditémbongkeun téh kasimpulan. Upami anjeun hoyong aksés ka video pinuh, punten menta ku mail atanapi WhatsApp nyaeta di luhureun loka ieu.

Hiji Jawaban kana "Pidéo sareng pidéo sareng Screencast-o-matic sareng Audacity."

  1. Anjeun ngajelaskeun sacara serius, anjeun henteu ngartos damel naon ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.