Ngawangun hiji Dron, proyék elmu putra abdi urang

Teu sigana yen ieu teh mahluk nu sami nu sababaraha taun ka pengker anjeunna kaget kuring kalawan hébat na kompor métana.Ngawangun Drone a

Waktos pas gancang ti dinya Sigana. Sahenteuna nembongkeun di abu jeung évolusi patarosan anjeun:

Gantina nanyakeun keur kaulinan anyar keur mobile, abdi dipénta hiji lisénsi pikeun Sony Vegas. Kuring resep teu mibanda rasa pikeun piraterar.

Wanting dijieun Dron sorangan, kuring kapanggih pisan metot.

Ngayakinkeun guru hal ieu teh tantangan heula, nyebutkeun yen sabagian mahasiswa ngimpi proyék nu teu ukur seemed pisan mahal, tapi nu bisa buka fantasiosos. putra abdi nyangka eta no kalakuan nu jahat, tapi hiji jahiliah slight. Utamana lamun paparna yén bahan bakal dibeuli kalawan winnings Anjeun Youtube channel via PayPal.

Sangkan nungkulan proyek aub ngajelaskeun dina kecap naon grocery PayPal, Adsense, Crowdfunding jeung kecap séjén nu éta teu dina kamus-Na.

1. Bahan pikeun Dron.

Ieu teu hese kiwari. Ngan mésér on Internet, aranjeunna ngirimkeun ka Box PO dina Rajana jeung dina waktu kurang ti dua minggu téh di panto imah.

Ngawangun Drone a

Opat mesin opat ELICES opat pigura, a motherboard, batré lipo, supir 4 4 propellers tur kabel nyambung kartu radio.

2. DPRD Kab.

poe ieu leuwih ti pendidikan, sabab kapaksa diajar ngagunakeun screwdrivers, imantarles tip kana hihihi a, diajar motong kabel, maké beusi soldering sarta nguji panas na sareng jari nu salivated.

Kudu balik step by méré kelas basa awak jeung cara ngabéla misalna hiji masalah pajeulit dina istilah praktis.

Ngawangun Drone a

Jadi kuku mimiti dibeuleum ieu ogé kaasup.

Ngawangun Drone a

Ngawangun Drone a

3. éléktronik

Bagian hardest ieu nyokot perawatan ulah noél piring na janten ngaruksak statik murni. Program jauh ieu kawilang gampang tapi diatur sorangan propellers nyandak waktos ... wengi sumping.

Ngawangun Drone a

Ngawangun Drone a

4. bahya Mikrobiologi.

Anjeunna anjog satengah sapoé sarta kami sadar urang diperlukeun panyambungna, tape listrik sarta hal mun tighten nu screws ngalawan Geter. lalampahan munggaran ka toko hardware jeung meuli hal pikeun dahar beurang, keur ibu dinten aya nanaon di dapur.

Ngawangun Drone a

JR dilaknat sambungan kabel jalu keur jalu éta teu di Baturan. Urang kapaksa juggle mun meunang aranjeunna. Kartu programming oge sumping ti luar AS, jadi manehna kapaksa menta sejen via DHL, someday bakal datangna lain ti Cina.

Ngawangun Drone a

Lamun teu sagalana digawé, anjeun kungsi kuku biting néangan Internet. Taya jalan.

Ngawangun Drone a

Sarta di asa, ménta batur pikeun Skype, a karunya yén resolusi Webcam kasebut jadi macet ...

Ngawangun Drone a

Dina gol na, hiji arsiték sarta dua sistim insinyur.

Ngawangun Drone a

Simkuring ngagaduhan sababaraha poto kana Facebook, sarta geus boga hiji tawaran pikeun némbak sababaraha nembak hawa.

Bari tetep maranéhna kakurangan membela proyék dina kelas, mastikeun yén naékna sahenteuna 50 cm sarta ngayakinkeun guru anu hukum fisik dilarapkeun téh salaku berharga saperti obstinacy nunjukkeun, jadi milih boga ngadeg di adil.

Ogé kuring kudu ngayakinkeun anjeun ngedit video tina prosés nu urang dirékam, abdi nyimpen touch of Pakarang n 'Roses tukang terasrasakeun bébas unggah channel egeomates Youtube.

Lumayan keur Dron kahijina. Kuring ngabejaan aranjeunna aya

Hiji Balesan to "Bangun nu Dron, putra abdi urang proyék elmu"

  1. Gening! Kabéh reueus Daddy pikeun canosín.
    Wasalam
    Nancy
    Lima - Peru

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.